SporImmobile adım adım

Immobile adım adım

Paylaş
Immobile adım adım

Stoper Gabriel Paulista ve orta saha Rafa Silva’yı renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, golcü Ciro Immobile’yi de bitiriyor.

34 yaşındaki İtalyan forvet ile yıllık 6 milyon eurodan 2 yıllık prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, beklemeye başlamıştı. Sky Italia, “Immobile, Lazio’nun rutin sağlık kontrollerine girmeyip, rest çekti. Artık kararı Lazio Başkanı Claudio Lotito verecek” diye yazdı. Lazio 2 yıl daha sözleşmesi olan Immobile’yi bırakmak istemiyor.

Haberin Devamı

MUCİ-RASHİCA KAMPA BAĞLI

Beşiktaş’ta Ernest Muci ve Milot Rashica’nın durumları belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Giovanni van Bronchorst’un takımın tam kadro çalışmaya başladıktan sonra kararını vereceği belirtiliyor. Hollandalı hoca Semih’in kalmasını isterken Aboubakar ve Muleka’nın üzerini çizmişti. Kampta bekleneni veremezse Muci ve Rashica gidecek, yerlerine yeni isimler gelecek.

CHAMBERLAİN SLOVENYA’DA YOK

Beşiktaş’ın Slovenya kampı kadrosu açıklandı. Siyahbeyazlılarda takımdan gönderilecek isimlerin arasında yer alan Alex Oxlade-Chamberlain, Montero, Ante Rebic, Tayfur Bingöl ve Amartey, kamp kadrosunda yer almadı. Milli takımdan dönen ve izinli olan Semih Kılıçsoy, 15 Temmuz’da kampa katılacak. Kaleci Mert Günok’un da daha sonra takıma dahil olması bekleniyor.

Haberin Devamı