SporJota iddiası

Jota iddiası

Paylaş
Jota iddiası

Beşiktaş için taraftarı heyecanlandıran bir transfer iddiası geldi. Suudi Arabistan basını, siyahbeyazlıların Al Ittihad forması giyen Jota’yı kadrosuna katmak için harekete geçtiğini duyurdu.

Haberde, yönetimin 25 yaşındaki Portekizli sol kanat oyuncusunu kiralamak için Suud ekibine teklifte bulduğunu belirtildi. Jota’nın da Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı öne sürüldü. Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan’da çıktığı 29 maçta 5 gol atan yıldız futbolcunun, kulübü ile olan sözleşmesi 2026 yılının haziran ayında son bulacak.

Haberin Devamı

SALİH ÇALIŞMADI

Siyah-beyazlılar, dünü tek idmanla geçirdi. Bandırmaspor ile oynanan hazırlık maçında kafasına darbe alan Salih Uçan antrenmana katılmadı. Gençlerbirliği ile bugün oynanacak hazırlık maçında tecrübeli oyuncunun forma giymesi beklenmiyor. Aboubakar ve Zaynutdinov ise 2 günlük aranın ardından takımla çalıştı.

SIRADAKİ RAKİP GENÇLERBİRLİĞİ

Beşiktaş, hazırlık maçında bugün 1. Lig ekibi Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Kocaeli Yıldız Entegre Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadele TV 8.5’tan yayınlanacak. Kartal, 3 Ağustos’taki Süper Kupa finali öncesi son hazırlık karşılaşmasını ise 30 Temmuz’da Sakarya ile oynayacak.

ONUR’A TALİP VAR

Başakşehir, Beşiktaş’ın sağ beki Onur Bulut’u kadrosuna katmak için resmi girişimlerde bulundu. 30 yaşındaki futbolcu için siyah-beyazlılara teklif sunan turuncu-lacivertliler, transfer sürecinde başkanlar düzeyinde pazarlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı