SporKara Kartal kaçamadı!

Kara Kartal kaçamadı!

Paylaş
Kara Kartal kaçamadı!

Alanya deplasmanında 61’de Muleka’nın golüyle öne geçen Beşiktaş, 79’da Hassan’a engel olamayınca 1 puanla yetindi. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor’un 6 puan gerisene düştü. İkili averajda da geride olan Beşiktaş ligi üçüncü bitirme şansını kaybetti.

Beşiktaş’ın dış saha kabusu sürüyor. Siyah-beyazlılar, Alanya deplasmanında öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu. Kartal, Trabzonspor’un 6 puan gerisinde. İkili averajda da geride olan Beşiktaş ligi üçüncü bitirme şansını kaybetti. 24. dakikada Masuaku’nun kullandığı frikikte top, üst direkte patladı. 29’da Hwang’un vuruşunu Mert, köşeden çıkardı. 43’te Masuaku’nun şutu üstten auta gitti. 50’de Muçi’nin şutunu Ertuğrul çeldi. Topla daha fazla oynayan taraf Alanya olsa da golü Beşiktaş buldu. Muleka, 61’de attığı golle siyah-beyazlıları deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip, 79’da Hassan’ın golüyle maça denge getirdi: 1-1. Kalan bölümde sonuç değişmeyince taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

SAKATLIK ŞOKU

Beşiktaş, puan kaybının yanı sıra Alanya deplasmanında iki de sakat verdi. Siyahbeyazlılarda Muleka ile Gedson, sakatlıkları nedeniyle dünkü karşılaşmayı bitiremedi. İki oyuncunun durumu, bugün yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. İki ismin de kupa finalinde oynamama ihtimali var.

TEMPOMUZ DÜŞÜKTÜ

Beşiktaş’ta teknik sorumlulardan Halim Okta, yedikleri golde konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirtti. Okta, “İlk yarıda tempomuz düşüktü ve rakibe biraz daha topla oynama imkanı verdik. Golün ardından yaşadığımız konsantrasyon eksikliği ile golü de yedik. Bunun yanında birçok genç oyuncumuza da süre verdik. Onların gelişimi ve gösterdikleri performanstan son derece memnunum” dedi.

Haberin Devamı