SporMasuaku'nun yerine Rıdvan

Masuaku'nun yerine Rıdvan

Paylaş
Masuaku'nun yerine Rıdvan

Siyah-beyazlıların, Rıdvan Yılmaz ile yolu tekrar kesişebilir. Beşiktaş’ta gözden çıkarılan Masuaku’ya Fransız ekibi Nantes talip.

Yönetim, Kongolu futbolcu için Fransız kulübüyle anlaşırsa doğan boşluğu Rıdvan ile dolduracak. Kartal, 23 yaşındaki oyuncuyu, 2022 yaz transfer döneminde 4 milyon euro bonservis bedeliyle Rangers’a göndermişti. Yıldız futbolcu, eski takımında forma giymeye oldukça sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

YERLERİ DOLAR

Beşiktaş’ta birçok talibi bulunan Gedson’un ayrılığı gündemde. Salih ile yapılan görüşmelerde de şimdilik sonuç çıkmadı. Futbol direktörü Samet Aybaba, bu iki oyuncuyla ilgili teknik patron Bronckhorst’a bir rapor sundu. Aybaba, Hollandalı hoca ile yaptığı görüşmede, “Her ikisi de çok değerli oyuncular. Ancak iyi bir teklif gelir ve Gedson ile Salih de ayrılmak isterse yerini dolduracak oyuncular listemizde var” dedi.

BEŞİKTAŞ’TA MUTLUYUM

Arnuvutluk formasıyla EURO 2024’te boy gösteren Ernest Muçi, Zenit’e transfer olacağı iddialarına açıklık getirdi. 23 yaşındaki 10 numara, “Zenit’ten teklif aldınız mı” sorusuna, “Şu anda çok büyük bir kulüpte oynuyorum. Futbolda her şey olabilir ama ben, Beşiktaş’ta oynamaktan çok mutluyum” yanıtını verdi.

Haberin Devamı