SporMedina ocakta, Lemina hemen! Fenerbahçe işi sıkı tutuyor

Medina ocakta, Lemina hemen! Fenerbahçe işi sıkı tutuyor

Paylaş
Medina ocakta, Lemina hemen! Fenerbahçe işi sıkı tutuyor

Fenerbahçe, 22 yaşındaki orta saha için Boca Juniors ile anlaşmaya vardı. Ocak ayında takıma katılacak yıldız futbolcu için Arjantin ekibine bonuslarla birlikte 15 milyon dolar ödenecek. Medina ile de 5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde bulunan Cristian Medina konusunda dün geç saatlerde flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler, 22 yaşındaki orta saha için kulübü Boca Juniors ile anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcunun, Türkiye’ye gelme konusunda kulübüne yaptığı yoğun baskı nihayet sonuç verdi. Taraflar arasında yapılan anlaşmanın detayları da belli oldu. Boca Juniors, Arjantinli futbolcunun ocak ayında Fenerbahçe’ye gitmesi şartıyla transfere izin verdi. Kanarya, bu transfer için Arjantin ekibine bonuslar dahil 15 milyon dolar ödeyecek. Sarılacivertliler, Medina ile de ocak ayından geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Boca, genç futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacak. Fener ayrıca Boca Juniors’un Arjantin devletine ödeyeceği verginin yüzde 20’lik dilimini de karşılayacak.

Haberin Devamı

LEMİNA SÜRPRİZİ

Sarı-lacivertlilerin, orta saha için sürpriz bir planı daha var. Yönetim, 2019- 2020 sezonunda Galatasaray’da kiralık oynayan Mario Lemina’yı listeye yazdı. Wolverhampton forması giyen 31 yaşındaki Gabonlu futbolcu için Mourinho’dan da onay geldi. Premier Lig ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Lemina’nın, uzun süreli bir kontrata sıcak baktığı öğrenildi.

CENGİZ’İ HIRS BASTI

Gelen transfer tekliflerini reddeden Cengiz Ünder, Mourinho’nun gözüne girmeye kararlı. Performansını artırmak için ekstra çalışmalar yapan 27 yaşındaki oyuncu, Portekizli hocaya kendini ispatlamak istiyor. UEFA listesine yazılan Cengiz’in istekli halinden Mourinho’nun memnun olduğu öğrenildi.

İDMAN MAÇINDA ZAFERİN POZU

Haberin Devamı

Fenerbahçe, 15 Eylül’de oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mourinho yönetiminde ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan çalışma, antrenman maçıyla tamamlandı. Maçı kazanan takım, objektiflere zafer pozu verdi.

FENER-ASLAN EŞİT ORANDA

UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk oranları da açıklandı. Üç takımla mücadele edeceğimiz organizasyonda Fenerbahçe ile Galatasaray’a 19 oran verildi. Beşiktaş’ın şampiyonluğuna verilen oran ise 35 oldu. 5.2 oranıyla İngiliz ekibi Tottenham, Avrupa Ligi’nin en büyük favorisi gösterildi.