SporNwakaeme fırtınası

Nwakaeme fırtınası

Paylaş
Nwakaeme fırtınası

Trabzonspor’a geri dönüp ikinci dönemine start veren Anthony Nwakaeme, Kayserispor karşısında marşa bastı.

35 yaşındaki tecrübeli yıldız, ikinci yarıda oyuna dahil olup etkili performansına bir de asist ekleyip klasına yakışır bir oyun ortaya koydu. Sol kanatta rakip savunmayı zorlayan Nwakaeme, oyunda kaldığı 45 dakika boyunca 6 başarılı dribling, 1 isabetli şut, 4 hücum pası ve 1 asistle takımına katkı sağladı. Teknik direktör Şenol Güneş ve Trabzonsporlu taraftarları mest eden Nijeryalı forvet, ilerleyen haftalarda eski günlerine döneceğinin sinyalini verdi.

Haberin Devamı

YEREL BASIN İKİYE BÖLÜNDÜ

Trabzon’da yayın yapan yerel basın ise Kayserispor ile oynanan karşılaşmayı farklı başlıklarla manşetlerine taşıdı. Karadeniz Gazetesi: Güneş varsa Umut var, Taka: Trabzonspor ruhu geri döndü, Kuzey Ekspres: Güneş yüzünü göstermedi, Günebakış: Kabustan uyanış ve Sonnokta: Bu futbol ile nasıl olacak?

SAVİC ŞOKU

Trabzonspor, Stefan Savic’in sol üst arka adalesinde yaralanma tespit edildiğini açıkladı. Tecrübeli stoper, Kayserispor maçının 14. dakikasında kenara gelmiş Ozan Tufan oyuna dahil olmuştu.

3 PUANA HASRET

Trabzonspor, yeni sezonda geride kalan 5 haftada galibiyetle tanışamadı. 4 maçta 4 beraberlik alan bordo-mavililer, en son üst üste 4 beraberliğini 2014-15 sezonunda almıştı.

Haberin Devamı

FIRTINA KAPTANA DUACI

Trabzonspor’un başarılı kalecisi kaptan Uğurcan Çakır, sezona müthiş bir başlangıç yaparak kurtarışlarıyla takımını sırtlamaya devam ediyor. Kayserispor maçında penaltı kurtararak dikkat çeken deneyimli kaleci, bu performansıyla fark yarattı. Uğurcan, ligde oynadığı 4 maçta yaptığı 20 kurtarışla dikkat çekti.