SporRafa'yı hedef gösterdiler

Rafa'yı hedef gösterdiler

Paylaş
Rafa'yı hedef gösterdiler

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "71 günde iki kupa kazandık. Süper Kupa sonucunu biliyorsunuz. Rafa Silva’yı televizyonda hedef gösterdiler. Yapılan fauller ortada. 4 maçta iki kırmızı kart VAR’la veriliyor” dedi.

Beşiktaş’ta divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Hasan Arat, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Arat’ın dikkat çeken açıklamaları şöyle: “Beşiktaş büyük bir değişim içerisindedir. Büyük camialarda kısa sürede onarım yapmak zordur. Buna rağmen Beşiktaş bunların üstesinden gelmektedir. Beşiktaş mazeret üretmek yerine sonuç üremektir. Görevde bulunduğumuz 9 ay, bize 9 yıl gibi geliyor.

Haberin Devamı

DEVLETİ SEVERİZ

Bizim kesinlikle takımımıza sahip çıkmamız lazım. Rafa Silva’ya yapılan fauller ortada. 4 maçta iki kırmızı kart ve VAR’la veriliyor. Allah bunları nazardan korusun. Televizyonda da Rafa’yı hedef gösterdiler. 71 gün içerisinde oynadığımız iki finalde Beşiktaş’ımıza Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazandırdık. Süper Kupa’nın sonucunu biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımıza kazandığımız kupalarla gittik. Beşiktaş, devletini sever ve devlet de Beşiktaş’ı sever.”

UTANIYORUZ!

Arat, eski yönetimin yaptığı sözleşmelere tepki gösterdi. Kartal’ın başkanı, “Futbolda giden oyuncu sayısı 42. Biz göreve geleli 9 ay oldu. 42 sporcuya Beşiktaş maaş ödüyordu. Bunlar çok yüksek ücretler. Rebic’i yollamak için canımız çıktı. Amartey, tesislerden kaçıyor, ‘imzala’ diyoruz, imzalamıyor. Transferin son gününde imzaladık. Bazı şeyleri söyleyemiyoruz. Utanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ KAZIKLANMAZ

Hasan Arat, Galatasaray’a karaborsa bilet ve sponsorluk üzerinden gönderme yaptı. Arat, “Tribün gelirlerimizi adeta çete gibi organize olup kendi eliyle yönettiği karaborsa piyasasında sattığı yasa dışı gelirler de dahil değildir. Beşiktaş yasa dışı ve kayıt dışı gelirlerini fonlamak için kendi taraftarını organize şekilde kazıklamaz. Sponsorluk gelirleri ise yasa dışı şirketlerle bir maçlık sponsorluk anlaşmalarından elde edeceği söylenen sözde gelirler de dahil değildir. Biz de böyle şeyler yoktur” dedi.

DOLMABAHÇE’DE RAKİP EYÜP

Beşiktaş, bugün evinde Eyüpspor’u ağırlayacak. İki takımın Süper Lig’de ilk kez karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.00’de başlayacak. Kartal’da tek eksik Necip Uysal. Masuaku ile Al Musrati sarı kart sınırında bulunuyor. Ligde 3 golü bulunan Immobile, Beşiktaş’ın en önemli gol silahı olacak.

DEV BORÇ: 10.6 MİLYAR TL

Divan kurulu toplantısında borç açıklandı. Beşiktaş’ın 31 Mayıs 2024 itibariyle toplam borcunun 10.6 milyar TL olduğu belirtildi.