SporSemih'e zam ödülü

Semih'e zam ödülü

Paylaş
Semih'e zam ödülü

Beşiktaş yönetimi, Semih Kılıçsoy’u ödüllendirme kararı aldı.

Geçtiğimiz sezon 5 yıllık sözleşmeye imza atan 19 yaşındaki futbolcu, serbest kalma maddesi içermeyen kontratına göre yılda 12 milyon TL kazanıyor. Siyahbeyazlılar, yıldız futbolcunun maaşını artırarak oyuncuyu ödüllendirmeyi ve kulüpte kalmasını teşvik etmeyi hedefliyor. Kartal, yaz transfer döneminde Premier Lig ekibi Aston Villa’nın Semih için yaptığı 18 milyon euroyu bulan teklifini reddetmişti. Kulübün bu kararı, genç forvetin gelecekteki potansiyeline olan güvenini bir kez daha gözler önüne sermişti. Siyah-beyazlı yönetim, Semih’i uzun yıllar takımda tutmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

ÜÇ KARTAL EN İYİ 11’DE

Siyah-beyazlılar, Trabzon deplasmanından beraberlikle dönse de futboluyla beğeni kazanmıştı. Yapay zeka destekli futbol işe alım platformu Comparisonator, Süper Lig’de 5. haftanın en iyi ilk 11’ini açıkladı. Haftanın 11’inde Beşiktaş’tan Svensson, Gedson ve Mario yer aldı.

Kartal, Trabzon deplasmanı dönüşü bir gün izin yapmıştı. Siyah-beyazlılar, Eyüp maçı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Derbide forma giyen futbolcular salonda yenileme çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer oyuncular ise pas çalışmalarının ardından çift kale maç yaptı.

TENDONA MÜDAHALE VAR

Süper Lig’de 5. haftanın VAR kayıtları açıklandı. Trabzon-Beşiktaş maçında Visca’nın kırmızı kart gördüğü pozisyonda şu konuşmalar yaşandı: VAR Özgür Yankaya: Ali sana sahada inceleme öneriyorum kırmızı kart için. Hakem Ali Şansalan: Evet oynat abi. Yankaya: Bir açım daha var, istersen ona da bak. Şansalan: Özgür abi bileğinin üstüne zaten tendonun oraya net bir müdahale var. Ayağının tabanıyla tamam top da yok zaten orada. Pozisyonu gördüm. Benim için bu kırmızı kart. Fenerbahçe’nin kazandığı penaltıda ise şu konuşmalar geçti: VAR Sarper Barış Saka: Evet bu basma anı. Hakem Halil Umut Meler: Top içeride evet. Saka: Evet hocam bir açı daha ister misin? Meler: İstemiyorum, istemiyorum eminim. Penaltı kararıyla oyuna başlıyorum.

Haberin Devamı