Spor Türkiye-Polonya Ampute Avrupa Şampiyonası yarı final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Polonya Ampute Avrupa Şampiyonası yarı final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Türkiye-Polonya Ampute Avrupa Şampiyonası yarı final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda Türkiye dün çeyrek finalde Rusya'yı 2-1 mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Milli Takım bugün saat 19:30'da yarı final mücadelesinde Polonya ile karşılaşacak

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Ampute Avrupa Şampiyonası (EAFF) yarı final mücadelesinde bugün Millilerimiz, Polonya ile karşılaşacak.


TURNUVAYA DAMGA VURDUK


Ay-yıldızlılar, şampiyonadaki ilk üç maçında Almanya'yı 7-0 Gürcistan'ı 9-0'lık ve İspanya'yı 4-0'lık sonuçla geçmişti. Dün de Rusya'yı 2-1 mağlup eden Milllerimiz yarı finale çıkarken 22 gol atarken yalnızca 1 gol yedi.

YARI FİNAL MAÇI SAAT 19:30'DA


Milli Takım, yarı finalde bu akşam 19:30'da Polonya ile karşılaşacak. Bu maç TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Diğer yarı final karşılaşması ise İngiltere ile İspanya arasında oynanacak.


FİNAL VODAFONE PARK'TA


Türkiye'nin yarı finale yükseldiği maçın ardından Milli takım oyuncusu Gazi Osman Çakmak maç sonrasında yayıncı kuruluşa "Finali Vodafone Park'ta oynamak istiyoruz." demiş ve bu talep gündem olmuştu. Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ta 20 gün sürmesi beklenen kapsamlı bakım çalışması planladıklarını ancak Ampute Milli Futbol Takımı'ndan gelen talebe kayıtsız kalamadıklarını belirtti. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Vodafone Park'ın daha önce planlanan zemin çalışmalarına ara verilerek ay-yıldızlıların finale yükselmesi halinde son maçını statlarında oynayabileceğini duyurdu.

Haberin Devamı