SporVe En Nesyri Fener'de

Ve En Nesyri Fener'de

Paylaş
Ve En Nesyri Fener'de

Fenerbahçe, En-Nesyri’nin transferinde mutlu sona ulaştı. Sevilla ile 16 milyon euro bonservis ve bonuslar karşılığında anlaşmaya varan sarı-lacivertli ekip, Faslı forveti de 4 yıllık anlaşmaya ikna etti. 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesine son şeklinin verilmesi bekleniyor.

LUGANO’YA YETİŞSİN

Haberin Devamı

Sevilla ile 2020 ve 2023 yıllarında Avrupa Ligi’ni kazanan, İspanyol ekibinde 196 resmi maça çıkıp 73 gol atıp 7 asistlik performans sergileyen En-Nesyri, kulüp tarihinin en çok gol atan 10 futbolcu arasına girdi. Jose Mourinho, En Nesyri ile telefonda görüştü ve ikna etti. Portekizli hoca, Nesyri’nin 23 Temmuz’daki Lugano maçına yetiştirilmesini istedi.

ADMİRA WACKER İLE YENİŞEMEDİ

Fenerbahçe, Avusturya kampında hazırlık mücadelesinde Admira Wacker ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Osman Ertuğrul, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Krunic, Bartuğ, Fred, Zajc, Cengiz Ünder ve Dzeko 11’i ile sahaya çıktı. Avusturya ekibi 7’de Azubuike Young ile öne geçti, 22’de Edin Dzeko penaltıdan eşitliği sağladı: 1-1.

Haberin Devamı

GEÇEN YILDAN DAHA HAZIRIM

FBTV’ye konuşan Cengiz Ünder, “Yaz döneminde sürekli çalışsam da Topuk Yaylası çok zorlu geçti. Kendimi geçen sezondan çok daha güçlü ve hazır hissediyorum” diye konuştu. Teknik direktör Mourinho ile çalışacak olmasının gurur verici olduğunu belirten Cengiz, “Her futbolcunun hayali Mourinho ile çalışmaktır. Kime sorarsanız sorun söyleyeceği ilk isimlerden biri Mourinho’dur. Biz bu konuda çok şanslıyız” ifadesini kullandı.