Spor Yeni bomba Di Maria

Yeni bomba Di Maria

Paylaş
Yeni bomba Di Maria

Beşiktaş, Rafa Silva ile ilk bombasını patlatmıştı. İkinci transfer Benfica’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Angel Di Maria. 36 yaşındaki Arjantinli yıldız önümüzdeki hafta içinde açıklanacak.

Beşiktaş transferde büyük oynamaya devam ediyor. Rafa Silva’ya imza attıran Kartal, Arjantin’in yıldızı Angel Di Maria ile büyük ölçüde anlaştı. Danışman Brad Friedel, 36 yaşındaki yıldız oyuncu ile temas kurdu. Benfica’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Di Maria şu anda Copa America’da Arjantin formasıyla mücadele ediyor. 36 yaşındaki Di Maria 2-0 kazanılan Kanada maçında 68, 1-0 kazanılan Şili maçında 18 dakika süre aldı.

Haberin Devamı

22 GOLE KATKI VERDİ

Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri kabul etmeyen Di Maria geçen sezon 49 maçta 17 gol, 15 asist ile formda olduğunu gösterdi. Real Madrid, Manchester United, PSG ve Juventus gibi üst düzey takımlarda forma giyen kanat oyuncusu gerektiğinde 10 numara bölgesinde de görev yapıyor. Beşiktaş’ın yıldız oyuncunun sözleşmesine son şeklini vermek için yoğun çaba sarf ettiği, önümüzdeki hafta resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

RAFA’YA YILDA 6 MİLYON EURO

Beşiktaş 3 yıllık sözleşme imzaladığı Rafa Silva’nın maliyetini de KAP’a bildirdi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Profesyonel futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva’nın transferi konusunda, oyuncu ile 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2026-2027 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya her sezon için 6 milyon euro garanti ücret ödenecektir.”

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUKLAR İÇİN BURADAYIM

Beşiktaş’ın yeni transferi Rafa Silva, kulübün YouTube kanalına konuştu. Portekizli oyuncu, “Şampiyonluklar yaşamaya geldim. Bir kez burada Beşiktaş taraftarı önüne çıkmıştım. Çok tutkulular. Resmen futbol için deli oluyorlar. Tercihlerimden biri ve en önemlisi budur” dedi. İdolünün vatandaşı Figo olduğunu, forvet arkasında oynamayı sevdiğini belirten 31 yaşındaki Silva şunları söyledi: “Kanatlarda da oynuyorum. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Tercih ettiğim forma numarası 27. Çünkü 27 kardeşimin doğum günü.”