SporYeni hedef Dominguez

Yeni hedef Dominguez

Paylaş
Yeni hedef Dominguez

Galatasaray, Nottingham Forest’ta forma giyen Nicolas Dominguez’e kancayı taktı. Cim Bom’un Arjantinli yıldız orta saha için 13 milyon euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

Michy Batshuayi’yi renklerine bağlayarak ses getiren Galatasaray, orta saha transferi için harekete geçti. ESPN’in haberine göre; Galatasaray, Nottingham Forest’ta forma giyen Arjantinli orta saha Nicolas Dominguez’i gündemine aldı. Haberde, Galatasaray’ın Nottingham Forest ile Dominguez için görüşmelere başladığı ve İngiliz kulübünün Arjantinli yıldız için 13 milyon euro istediği belirtildi. Cim Bom, 13 milyon euroyu ödemeye hazır. Geçtiğimiz sezon Bologna’da forma giyerken de Galatasaray’ın gündemine gelen Nicolas Dominguez, 10 milyon euro karşılığında Nottingham Forest’a transfer olmuştu. 26 yaşındaki oyuncu, İngiliz ekibiyle geçtiğimiz sezon çıktığı 29 maçta 3 gol 2 asistlik performans göstermişti.

Haberin Devamı

ASLAN GAZA BASTI

Cim Bom, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, dün Kemerburgaz’da sabah ve akşam antrenmanlarıyla tempo yükseltti.

ZANİOLO’DAN 6.4 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılı kulüp, Nicolo Zaniolo’nun Atalanta’ya kiralandığını açıkladı. Zaniolo’nun zorunlu satın alma opsiyonunun 15.5 milyon euro olduğu ve Atalanta’nın Galatasaray’a kiralama bedeli olarak 6 milyon 400 bin euro ödeyeceği belirtildi.