SporYeni rota 10 numara

Yeni rota 10 numara

Paylaş
Yeni rota 10 numara

Sarı-kırmızılılar, devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Yönetim, teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda 10 numara takviyesi için kolları sıvadı.

Buruk, şu anki performansından memnun olsa da Mertens’in, ilerleyen yaşı nedeniyle form düşüklüğü yaşayacağını ön görüyor. Genç teknik adam, bu bölge için elinde Sara opsiyonu bulunsa da yıldız futbolcunun yerini değiştirmeyi şimdilik düşünmüyor. Şampiyonluk yarışında saha içinde takıma komutanlık edecek bir isme ihtiyaç duyduğunu dile getiren Buruk, yönetimden bu transfere yoğunlaşılmasını talep etti. Galatasaray’ın, orijinal bölgesi sol kanat olan bir ismi de kadroya katmak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

ZİYECH MÜJDESİ

Galatasaray, 4 günlük iznin ardından Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılılarda Hakim Ziyech, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Faslı yıldız, en son 27 Temmuz’da oynanan Young Boys maçında süre almıştı. Ziyech’in milli ara sonrası kadroda yer alıp yeniden sahalara dönmesi bekleniyor. Bu arada sakatlığı devam eden yıldız golcü Victor Osimhen, bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

ZORLUĞU SEVERİM

Sallai, Macaristan Milli Takımı kampında konuştu. 27 yaşındaki oyuncu, “Freiburg’da oynadığım 6 senede hiç saygı görmedim. Galatasaray’a gelerek en doğru kararı verdim. Zorluk olacak ama zorlukları severim” dedi.

CİM BOM’DA İBRA GÜNÜ

Galatasaray’da, yıllık olağan genel kurul toplantısı bugün yapılacak. Son dönemde eleştirilerin odağında olan Dursun Özbek ve yönetimi, ibraya sunulacak. Kongre üyeleri, karaborsa bilet satışından menfaat elde eden yöneticilerin bulunduğu iddiası ve tartışmalı sponsorluk gibi konulara ilişkin mevcut yönetimi eleştiriyordu.

Haberin Devamı

PODOLSKİ BIRAKTI

Bir dönem Galatasaray forması giyen Lukas Podolski, futbolu bıraktı. Jübile maçına Gornik Zabrze formasıyla başlayıp daha son Köln formasını giyen 39 yaşındaki Alman futbolcu, taraftarların önünde aktif kariyerini noktaladı. Podolski, Galatasaray formasıyla Türkiye Kupası’nın yanı sıra 2 de Süper Kupa sevinci yaşamıştı