Google News

Çocuklarını kurtarmak isterken yüzünden yaralanan babaya bacağından doku nakli yapıldı

Gaziantep'te yaşayan 36 yaşındaki 2 çocuk babası İsmail Serçe ailesiyle beraber manzara izlemek için gittiği Kahramanmaraş'ta el frenini çekmeyi unuttuğu aracının kayması sonucu altında kalarak yüzünden yaralandı.
22 Temmuz 2024 , Pazartesi 17:25

İHA

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri Serçe'yi hastaneye kaldırdı. Hastanede doktorlar tarafından yüz bölgesinde ciddi hasar meydana geldiği tespit edilen 2 çocuk babası Serçe, Gaziantep Şehir Hastanesine sevk edildi. Tedavi olmak için geldiği Gaziantep Şehir Hastanesi'nde uzman doktorların tetkik ve incelemeleri sonucu İsmail Serçe'nin ameliyat planlaması yapıldı. Bacağından bir parça alınarak yüzüne nakledilmesine karar verilen 2 çocuk babası İsmail Serçe, Hastanenin uzman ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonla yüzündeki hasar başarılı bir şekilde giderildi.

Operasyon, Uzman Op. Dr. Serkan Tokgönül, Op. Dr. Yunus Ekici ve ekibi tarafından gerçekleştirildi. Ameliyat, yaklaşık 5 saat süren zorlu bir süreç sonunda başarıyla tamamlandı. Ameliyat sırasında kullanılan modern cerrahi teknikler ve hastanenin sunduğu gelişmiş tıbbi imkanlar, operasyonun başarıyla tamamlanmasında önemli rol oynadı. 2 çocuk babası Serçe'nin operasyon sonrası iyileşme süreci de yakından takip edilecek.

DEVAMINI GÖSTER