Bayramda müÅŸterilerine farklı bir ikram yapmak isteyen Butik Zeytin ve Zeytinyağı iÅŸletmecisi Zafer Soykara, el açması baklavalık yufka, zeytinyağı, KazdaÄŸları’ndan toplanan cevizler ve zeytin reçelinden baklava yaptı. Zeytinli baklavayı ticari olarak üretmediklerini ifade eden Soykara bayram sürecince müÅŸterilerine bir güzellik yapmak için böyle bir tarifi hayata geçirdiklerini ifade etti. Tereyağının kullanılmadığı zeytinyağı, zeytinli baklava ise ilk günden müÅŸterilerden büyük beÄŸeni aldı.
MüÅŸteriler bu farklı lezzeti tattıktan sonra “Denemeden önce tedirgin oldum. Ama hakikaten zeytinden de baklava yapılabiliyormuÅŸ. Çok ta lezzetli. Hafif. Zeytinyağı ile yapılmış. TereyaÄŸ kokusu yok. Hafif lezzetler arayanlar için bence çok güzel bir baklava” dedi.
Zeytinli baklavayı müÅŸterilerine ikram eden Zafer Soykara, “Bu baklavanın özelliÄŸi cevizin ve el açmasını yanı sıra tamamen zeytinyağı ile yapılmış olması daha lezzetli olması açısından. Ekstradan biz bir de zeytin reçeli ilave ediyoruz. MüÅŸterilerimize ikram ediyoruz bayram dolayısı ile. MüÅŸterilerimizin ve misafirlerimizin ilgisini çekiyor. Çok ta lezzetli olduÄŸunu söylüyorlar” dedi.
Ä°ÅŸletmeci Zafer Soykara bu farklı lezzeti bayram boyunca müÅŸterilerine ve misafirlerine ikram edecek.