Evde dondurma nasıl yapılır? Evde dondurma yapmanın püf noktaları
Yaz aylarının en sevilen tatlılarından birisi de dondurmadır. Özellikle ev yapımı dondurmanın tadına ise doyum olmaz. Peki, evde dondurma nasıl yapılır? Hem sağlıklı hem de çok lezzetli dondurmalar yapmak ve küçükten büyüğe herkese gönül rahatlığıyla verebileceğiniz ev yapımı dondurma tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
20 Haziran 2022 , Pazartesi 12:13
7'den 70'e herkesin severek yiyeceği ev yapımı dondurma tarifi, görüntüsüyle ayrı lezzetiyle apayrı bir tarif. Peki, evde dondurma nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız ev yapımı dondurma tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
Haberin Devamı
EV YAPIMI DONDURMA TARİFİ
Dondurma malzemeler
- 10 adet dondurulmuş çilek (iste bağlı vişne, böğürtlen, limon gibi meyveler)
- 1 adet dondurulmuş muz
- 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
- Bal (Balı damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz)
EVDE DONDURMA YAPILIŞI
- Dondurulmuş muz ve çileği minik minik doğrayın, yoğurdu, balı da ekleyip, hepsini blenderdan geçirin.
- Pürüzsüz olunca buzluğa atın ve 3 saat bekletin.
- Dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz.
BUNLARI DA OKUYUN
- Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun sırasında tartışma çıktı
- Ferdi Tayfur geride büyük eserler bıraktı! İşte film gibi hayatı
- Arabesk müziğinin 'Ferdi Baba'sı Ferdi Tayfur hayatını kaybetti
- Doğum günü paylaşımda ortaya çıktı! İşte Alişan'ın Çağla Şıkel'e taktığı lakap
- Dünyanın en zengin YouTuber'ı evleniyor! Diz çöküp teklif etti