Pancar kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta pancar kebabı tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası
Ekranların en çok izlenen yarışması Gelinim Mutfakta programında gelinler bugün pancar kebabı tarifi yapıyor. Kanal D izleyicileri ise pancar kebabı tarifi araştırıyor. Peki, pancar kebabı nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız pancar kebabı tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
Pancarın ve etin eşsiz uyumuyla yapılan pancar kebabı tarifi, evde yapabileceğiniz şahane bir lezzet. Peki, pancar kebabı nasıl yapılır? Tadına doyamayacağınız pancar kebabı tarifi, yapılışı, gerekli malzemeler, püf noktası ve hazırlanışı...
PANCAR KEBABI TARİFİ
Pancar kebabı malzemeler
- 1 kg kırmızı pancar
- Pancarların yaprakları (varsa)
- 250 gram kıyma
- 1 adet kuru soğan (doğranmış)
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Sarımsaklı yoğurt (üzeri için)
PANCAR KEBABI YAPILIŞI
Pancarları yıkayınız, soyunuz ve küçük küp şeklinde doğrayınız.
Yapraklarını yıkayınız ve ince ince doğrayınız.
Bir tencereye yağ koyunuz, yağ kızınca soğanları ilave ediniz ve kavurunuz.
Kıymayı ilave edip kavurmaya devam ediniz.
Pancar saplarını ve küçük doğranmış pancar köklerini de ilave ettikten sonra tuz ve karabiberi ilave ediniz yarım su bardağı sıcak su ilave ederek (çok kısık ateşte pişirirseniz su ilavesine gerek kalmıyor) pişiriniz.
Sarımsaklı yoğurt ile servis ediniz.
- Ezgi Mola'dan Annem Ankara paylaşımı! 'Çok ağlatır bu iş beni'
- Miss Universe Türkiye Temsilcisi Ayliz Duman'dan photoshop itirafı!
- Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan ikinci baharlarını yaşıyor! İtalya pozlarına beğeni yağdı
- Engin Altan Düzyatan özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı: Aşk kısa süreli bir şey
- 'Türkiye'nin en seksi kadını' seçilen Zeynep Bastık'tan açıklama