A. Yavuz KocaömerCem Yılmaz'dan sporculara: Paris'e senin gitmen şık olur
HABERİ PAYLAŞ

Cem Yılmaz'dan sporculara: Paris'e senin gitmen şık olur

Adidas, 2024 Paris Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için hazırladığı Team Türkiye koleksiyonunu özel bir davetle tanıttı. Bu özel etkinlik, İstanbul’un gözde mekanlarından The Peninsula İstanbul’da gerçekleşti ve Türk spor dünyasından pek çok önemli ismi bir araya getirdi. Davete katılanlar arasında, Adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener, Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli sporcular Eda Erdem, Neslihan Arın, Merve Cansu Demir, Kaan Aykutsun, Özkan Baltacı, Adem Asil, Ahmet Önder ve Ayşe Begüm Onbaşı yer aldı.

Haberin Devamı

Cem Yılmazdan sporculara: Parise senin gitmen şık olur

SPORCULARLA KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Adidas’ın Team Türkiye koleksiyonu, Paris 2024 heyecanını yansıtmak için özel olarak tasarlandı ve beş farklı branşta çekilen reklam filmleriyle tanıtıldı. Bu reklam filmlerinde, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yanı sıra milli sporcular da yer aldı. ‘Senin Paris’e Gitmen Daha Şık Olur’ teması altında çekilen reklam filmleri, eğlenceli ve ilgi çekici sahneleriyle dikkat çekiyor. Badminton kategorisinde Neslihan Arın, Para masa tenisinde Merve Cansu Demir, boksta Kaan Aykutsun, tekvandoda Merve Dinçel ve çekiç atmada Özkan Baltacı, Cem Yılmaz ile kamera karşısına geçerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Reklam filmleri hem sporcuların hem de Cem Yılmaz’ın enerjik ve neşeli performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Cem Yılmazdan sporculara: Parise senin gitmen şık olur

TÜRK BAYRAĞINDAN İLHAM ALAN TASARIM

Adidas’ın Türkiye için hazırladığı özel koleksiyon, Türk bayrağından ilham alınarak kırmızı ve beyaz renklerde tasarlandı ve somon rengi detaylarla dinamik bir görünüm kazandı. Koleksiyonun tasarımında, hedeflenen en yüksek altın madalya sayısını simgeleyen detaylar büyük beğeni topladı. Şık ve modern dokunuşlarla harmanlanan koleksiyon, sporcuların performansını en üst düzeye çıkaracak teknik özelliklerle donatıldı. Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nda Türk sporcuların giyeceği özel koleksiyon, 14 mankenle sunulan bir defileyle tanıtıldı. Geceye sanat, moda, tasarım, cemiyet ve iş dünyasından isimler de katıldı

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder