Bekir SaçarDidim'in yeni gözdesi
HABERİ PAYLAŞ

Didim'in yeni gözdesi

İşim gereği yıllardır hep seyahat ettiğim için Ege ve Akdeniz sahillerinde gidip görmediğim 5 yıldızlı otel kalmadı desem yeri. Bu hafta yolum Ege’nin parlayan yeni tatil beldesi Didim’e düştü. İlk işim de adını son günlerde çokça duyduğum, Mayıs 2024’te Didim Delice Yarımadası’nda 200 dönüm alana 150 milyon Euro’yu aşan yatırımla açılan Anda Barut Collection’ı gidip görmek oldu.

RÜYA GİBİ TATİL HAYAL EDENLERE

Delice Yarımadası’nın dört mevsim turizme olanak tanıyan iklimi sayesinde, otel yıl boyu misafirlerine hizmet verebiliyor. Üç ana bölümden oluşan otel hem iş için hem ailece tatil yapmak isteyenler için ideal. Anda Barut Collection, çocuklu aileleri unutmayıp rahat ve keyifli bir tatil yapabilmeleri için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüş. Otel içinde; bölgenin en büyük su parkı ve panayır alanı, eğlence parkı, çocuklara eğitici aktiviteler sunan güvenli oyun alanları yaratmış. Otel sadece lüks konaklama deneyimi sunmakla kalmıyor aynı zamanda konukların kendi gastronomik yolculuklarına çıkmalarını da sağlıyor.

Haberin Devamı

RESTORANLARDAN RESTORAN BEĞEN

Yedi restoranı bulunan otelin ana restoranı Zestful Bazaar’da gün boyu Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örneklerle eşsiz bir lezzet şöleni sunuluyor. Vegan, laktozsuz ve glutensiz büfeler de mevcut. A’la Carte restoranlar Cibes, Mansion, Kara, No Se, Tiger ve Fish Camp’ta da dünya mutfaklarının en leziz yemeklerini tadabilirsiniz. Cape Beach & Lounge da gündüzleri ailecek eğlenceli vakit geçirilebilecek bir yer. Lobby Lounge Bar ise lezzetli kokteyllerinizi yudumlayıp unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz bir yer. Farklı müzik dinletilerinin ve konserlerin de düzenlendiği Delice Stage’de önceki gece Türkiye’nin önemli caz vokallerinden Selen Beytekin sahneye çıktı. Jazz, R&B, funk, soul, blues ve gospel müziği repertuarıyla izleyenlere unutulmaz harika bir gece yaşattı. Hâlâ tatil programı yapmadıysanız, tercihiniz Ege sahilleri olacaksa aklınızda bulunsun. İyi tatiller.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder