Bekir SaçarFine dining plaj 'La Querida'

HABERİ PAYLAŞ

Fine dining plaj 'La Querida'

Mükemmel bir denize sahip ve her detayın düşünüldüğü beach club’larda tatilin tadını çıkarmayı seviyorsanız sizi Marmaris, İçmeler’deki Efsun ve Serkan Yazıcı kardeşlerin açtığı La Querida’ya götüreceğim. İyi yemek, iyi müzik ve güzel anların yaşandığı bir ortam fikrinden yola çıkılarak tasarlanan mekanın dekorasyonunu Doğan Çakıt, namı diğer Dodo yapmış. Dodo, mekanı Portofino, Capri, Sicilya ve Taormina’dan esinlenip tüm sanat eserlerini, heykelleri, objeleri ve antikaları da bu şehirlerden toplamış.

Haberin Devamı

SOFİSTİKE DETAYLARA BAYILACAKSINIZ

Dekorasyonunda kırmızı, beyaz ve mavi renklerin hakim olduğu işletmenin her noktası sofistike detaylarla bezeli. Çam ormanıyla çevrili beach club’ın turkuaz ve dingin denizi gerçekten büyüleyici. Fine dining beach club, restoran ve bar olarak hizmet veren işletme, misafirlerin memnuniyeti için her şeyi en ince detayına kadar düşünümüş. Güneş fazla geldiyse atın kendinizi klimalı lounge bölüme. Leziz yemekler yiyip, nefis kokteylleri yudumlayarak serin ortamda keyifli bir gün geçirin.

DAMAK ÇATLATAN LEZZETLER

La Querida’da akşam yemeği gün batımında başlıyor. Muhteşem manzarası ve eşsiz dekorasyonuyla akşam rüyalar alemine dönen mekanın menüsünde yok, yok. Başlangıçlardan; şarküteri tabağı, mercan ceviche harika, tarladan ve denizden gelen mezeler nefis. Hardal soslu karides, buratta ve domatesli balıkçı salataları leziz. Makarna seviyorsanız linguine alfredo, papardelle armonie de mare’yi öneririm. Sıcak başlangıçlardan da acılı karides tempura, permesanlı denizci kalamarı, tereyağda karides, ahtapot ızgara, karides güveç, ızgara kalamar, şiş ahtapot kokereç mutlaka tadılmalı. Paylaşmayı seviyorsanız paella, okyanus tabağı, deniz mahsullü papardelle tam size göre. Lokum kıvamında kırmızı et seviyorsanız ribeye steak, New York steak ve kuzu pirzolanın tadına doyamayacaksınız. “Ben balıkçıyım” diyorsanız kalkan, dülger, kırlangıç, iskorpit, mercan, barbun, çipura, levrek, lagos, istakoz ve jumbo karidesler sizi bekliyor. Midenizde yer kaldıysa finali de dondurmalı irmik helvası ve san sebastian cheesecake ile yapabilirsiniz. İyi tatiller.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder