Bekir SaçarGündoğan’da yeni bir lezzet durağı
HABERİ PAYLAŞ

Gündoğan’da yeni bir lezzet durağı

Kurban Bayramı öncesi güney sahillerinde neler olup bitiyor diye merak edip soluğu Bodrum’da aldım. Yeni açılan ve açılacak olan restoranları, beach club’ları gezip görüp teftiş ettim. Bu yaz yolu Bodrum’a düşecek olanlara denizin ve gün batımının en güzel manzaralarını sunan Gündoğan’da gittiğim bir adresi önereceğim. Türkbükü ve Yalıkavak’ın bangır bangır kulakları sağır eden müziğinden uzakta huzurlu, sakin ama bir o kadar da keyifli bir tatil yapmak istiyorsanız sizi Mila Sea Restaurant’a alalım.

Haberin Devamı

MİLA SEA RESTAURANT BAR & BEACH

Adeta cennetten bir köşeyi anımsatan mekanı, Gault & Millau ödüllü Şef Selen Mağzalcıoğlu açmış. Şef, her gün sabahın erken saatlerinde denize açılıp olta ve zıpkın ile avladığı balıkları özel tarifleriyle lezzetli yemeklere dönüştürüyor. Ege’nin en taze otları ve baharatlarıyla harmanlanarak yarattığı deniz mahsulü nefis mezeler hem sunumu hem de lezzetiyle müthiş. Mila, “Tatilde Bodrum trafiğini çekemem” diyenleri de düşünüp konforlu teknesiyle misafirlerini istediği noktadan alıp yine istediği noktaya ücretsiz bırakıyor. Gün boyu mekanın muhteşem plajının iskelesinde güneşin, denizin tadını çıkarın, gün batımında canlı müzik ve DJ performanslarıyla eğlenin, geceye Selen şefin leziz yemekleriyle damaklarınıza ziyafet çekerek devam edin. Mekanın zengin kokteyl menüsünde yok yok. İster vazgeçemediğiniz klasik kokteyllerle, ister çok özel tariflerle hazırlanan yeni tatlarla serinleyip tatilinize keyifle devam edin.

TADILMASI GEREKEN İMZA LEZZETLER

Mila Sea’nin başlangıçları arasında, deniz börülcesi, çeşitli zeytinyağlılar, kalamar dolması, ahtapot salatası var. Tereyağında, deniz kabuğu formunda, ince hamurla hazırlanmış karides tempura öne çıkıyor. Deniz tarağı, somon ve levrek saşimi de müthiş. Karpuzlu çıtır ördek ve karides dürümü, kesinlikle tadılmalı. Zencefilli levrek buğulaması ise gerçekten damakları şenlendiren türden. Dilerim ülkece keyifli ve harika bir yaz geçiririz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder