Coşkun TürkAyıp ama...
HABERİ PAYLAŞ

Ayıp ama...

Süper Lig’de lideriz. En çok gol atan takımız. Avrupa Konferans Ligi’nde bu kadar aksiliklere, eksiklerimize rağmen lideriz...

Bu sözler İsmail Kartal’a aitti. Ancak ortada bir gerçek vardı. Fenerbahçe son maçlarında oynadığı futbolla iki liderliği de kaybedecek görüntü veriyordu ve dün Avrupa’daki gitti. Kartal, kötü gidişi görmeyip bu açıklamalara devam ederse ligdekinin gitmesi de uzun sürmez.

Fenerbahçe’de ne kadar eksik olursa olsun ‘Çubuklu’yu giyip sahaya 11 kişi çıkıyorsa bu rezaleti yaşatamaz. Nordsjaelland 38 milyon euro değerinde bir takım Fenerbahçe 200 milyon... Futbolcular sahada gezinip duruyorsa, direnç göstermeyip vurdumduymaz tavırdaysa bunun sorumlusu teknik direktördür. Ya takımı iyi hazırlamamıştır ya da hak etmeyene forma veriyordur.

Haberin Devamı

Hataları görmez, eksiklerle mazerete sarılırsan böyle tokadı yersin. Öncelikle İsmail Kartal bir silkinip kendine gelmeli. Sonrasında yönetim devre arası transfer döneminde çok sağlam bir stoper, 6 numara ve eskilerin deyimiyle tabanca gibi bir golcü almalı. Sahada dökülenlerin hangi birini yazayım. Ama Cengiz Ünder’e mutlaka değinmek lazım. Takıma maliyeti en yüksek futbolcu, insan bu durumdan utanır da biraz çaba sarf eder. Yazık, çok yazık. Bu hezimetin faturası birilerine mutlaka çıkmalı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder