Dr. Haydar DümenBaşa çıkmak zor oluyor

HABERİ PAYLAŞ

Başa çıkmak zor oluyor

Erkekler mastürbasyonu alışkanlık haline getiriyor ve kurtulamıyor. Yuva kuruyorlar, eşlerini seviyorlar ama mastürbasyon isteği onları rahat bırakmıyor. Kadın bekliyor, erkek kaçacak yer arıyor. Beyler, zor da olsa başa çıkmayı öğrenin.

İstek duymuyorum

10 yıllık evliyiz, 45 günde bir ilişkiye giriyoruz. Karım benimle olmaktan kaçıyor. Aramızda çok yaş farkı var. Bu durum beni etkiledi. Artık ben de ilişkiye girmek için istek duymuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erkekliğinin doruklarındasın. Karını severek evlendiysen, ona iyi davranıyorsan, onore ediyor, çok sıkmadan ilgini, sevgini gösteriyorsan bu kadının için yeterlidir. Ama onun cinsellik dürtülerini harekete geçirmeyebilir. Bu kadınların yetişme ve yapısal özellikleriyle ilgilidir. Tabii ki karşılık bulamayınca sende oluşan tablo doğaldır. Senin yaşında sorun çıkmışsa bir uzmanla doğrudan konuşarak bir aksaklık var mı, yok mu diye bakmak gerekir.

Haberin Devamı

Gücüm bitiyor mu?

20 yaşındayım. Bugüne kadar birçok ilişkiye girdim. Uzun zamandır isteğim var ama fiziksel olarak bunu yapamıyorum. Sevgilim benden uzaklaşmaya başladı. Cinsel gücümü kaybetmek için çok genç değil miyim? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Yavrum, hiçbir şeyin yok. O güç neyse odur. Asla kaybedilmez. Kuşkularla onda erozyon yaptırma. Sırtında taşıdığın çuvaldaki enerjiyi korku ve kuşku dolu bıçaklarla delip bitirme. Doğa onu öyle güçlü yaratmış ki. Çünkü doğa kendini düşünüyor. Soyların sürmesini istiyor. Üremek doğadan, doğanın amacı marifet sizden.

Boşalamıyorum

28 yaşındayım, 1 aylık bir ilişkim var. İlişki sırasında değil, mastürbasyon yaparken boşalıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, senin kulaklarını çekmek gerekiyor. Ula 28 yaşına kadar ne yaptın? Hadi söyle bana. Alıştırdın onu mastürbasyona. Güzelim nimete burun kıvırıyor ha. Okurum, bu mastürbasyon şartlanması. İleride evlendiğinde de bu tür sorunlar yaşayabilirsin. Birleşmede boşalmayı öğreneceksin. Bunun için de doktorla yüz yüze gelmen gerekir.

Eğriliği düzelir mi?

Penisimde aşağı doğru eğrilik var. Eğrilik düzelsin diye yukarıya doğru masaj yapmaya çalışıyorum. Sizce doğru bir yöntem mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, seninkisi saygılı bir organ. Arkadaşınınki gibi şımarık değil. Galiba biraz da büyük ki yerçekiminin etkisinde kalmış. Kendini fazla yorma, gerekirse ileride bir operasyonla girer forma.

Sertleşmiyor

21 yaşındayım ve sertleşme sorunu yaşıyorum. Bana ne ilaç önerirsiniz? ,

CEVAP

Okurum, ilaç önermiyorum. İnanıyorum ki gece sabaha karşı o senin yüzünü karartmayacak kadar sertleşiyordur. Eğer aylarca sabaha karşı sertleşmeleri de yoksa hemen üroloji uzmanına.

Yırtılmış

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve korunduk. Ama prezervatif yırtılmış. Biz sonradan anladık. Hemen hamile kalınır mı veya bundan kurtulmanın bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının adeti gecikirse 15 gün sonra gebelik testi yaptırırsınız. Gebe olmuşsa duruma göre yeniden yazarsın, değerlendiririz.

Hiçbir kızla olmadım

19 yaşındayım. Bugüne kadar hiçbir kızla birlikte olmadım. Penisim 11 santim. Sizce bu küçük değil mi? Doktordan utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, doktorluk bir işin yok. O boyut yeterlidir. Mutsuzluğuna da neden olmayacak. Yeter ki ruh atının şövalyesi olarak elindeki mızrağı iyi kullanmasını bil. Yaralanma ve yaralama.

Haberin Devamı

Ben zevk almıyorum

21 yaşında kızım. Bir yıldır sevgilim var. Sekse çok düşkün. Ama ben o kadar düşkün değilim ve zevk almıyorum. Erkek arkadaşım “Evliliğimizde sorun olur” diyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, evliliği cinsellik eksenine oturtuyorsan, zevk alsan da almasan da, bir süre sonra büyük düş kırıklıkları yaşayacaksın. Çünkü cinsellik değişiktir, değişkendir. Zamana, zemine ve yıllara göre değişir. Bu yaşta cinsellikten zevk almaman doğaldır. Evleneceksin, zaman geçecek, cinselliğe alışacaksın. Cinsellik evlilikte önemli rol oynar ama evlilik salt cinsel zevkler üzerine kurulmaz.

Kızı doyuramıyorum

23 yaşındayım, 2 yıldır kız arkadaşım var. Sevgilimle beraber olduk. Şimdi ise her buluştuğumuzda beraber olmayı istiyor. Kız arkadaşımı nasıl doyurabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, niye dert ediyorsun ki? İnsanları her yönüyle doyurmak kolay mı? Kimi yemeğe doymaz, kimi paraya. Tabii kimi de cinselliğe. Değerli okurum, bırak gitsin. Sen ilk önce işe koş.

Korkuyorum

Geçen hafta kız arkadaşımla gece ilişkiye girdik. Sabaha kadar sevişmemize rağmen ben boşalamadım. Ondan sonra mastürbasyon yaptığımda boşaldım. Ne olmuş olabilir? Yardım edin.

CEVAP

Okurum, mastürbasyona alışmışsın. Yani beynin mastürbasyona programlı. Kendini sıkma, zorlama. Evlilik koşulları gibi uzun süreli birliktelik oluştuğunda cinsel birleşmeden orgazma alışırsın.

Acaba hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 aydır kıyafetlerle sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bir defasında vajinasının üstüne çok az sperm geldi. Hamile olabilir mi? Midesinin bulandığını ve karının şiştiğini söylüyor. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, giysili birleşmelerdeki ilişkilerden gebe kalınmaz.

BÖYLE SORU YOK!

İlk deneyimim olacaktı

20 yaşındayım. Penisim biraz büyük. Geçen gün ilk tecrübemi yaşayacaktım. Ama kız arkadaşım cinsel organımı görünce korkup kaçtı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Bak sen şu işe. Oysa nasıl gururlu, kendinden emindin, ne zaferler hayal ediyordun değil mi? Ülkemizde penis boyutu erkeğin ve gücün simgesi olarak düşünülüyor. Ne var ki bir erkeğin kimliği, güven verici yapısı ve sevecenliği öne alınsa ne güzel olur. Kız kaçmış, canını kurtarmış.

Aslında işin kötüsü bu şoku nasıl atlatacak? Kesinlikle günlerce rüyasında büyük kazmalar, çapalar, yılanlar görecek, ter içinde uyanacaktır. Hiç belli olmaz belki de uzun süre erkeklerden ve evlenmekten korkacaktır. Tabii ki deneme yapacaksın ama boyu boyuna, huyu huyuna uygun birileriyle.

GÜNÜN SORULARI

Eşim beni suçluyor

20 yıllık evliyim, hiç orgazm olmadım. Eşim beni suçluyor. Doktora gittim, “Bir şeyin yok” dedi. Çaresizim, ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, çoğu evli kadın, birleşmelerin bazılarında orgazma erişir. Senin gibi hiç orgazmı tatmamış olanlar da vardır. Yaşlar ilerledikçe bu oran azalır. Nedeni kadının cinsel yönden yaşlanmış olması değil, erkeğin birleşmeleri uzun aralarla yapması ya da bırakmasıdır. Oysa kadınlar çok ileri yaşlara kadar cinsel yeteneklerini korurlar.

Psikolojik baskılar, önyargılar kadının orgazmını engeller. Ayrıca, eşin bencilliği de orgazm güçlüğüne neden olur. Kadının birleşmeye hazırlanmaması, ilişkinin kısa sürmesi de sayılabilir. Vajinal orgazma ulaşamayan kadınlar, klitoral doyumu yaşarlar. Asıl iş eşe düşer. Eşin seni suçlayacağına, 20 yıldır öğrenemediği ön sevişme faslını başarırsa ikiniz de aynı anda ve karşılıklı zevki yaşarsınız.

Fanteziler kuruyorum

30 yaşındayım, 7 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Eşimle çok iyi anlaşıyoruz, mutluyuz. Ne zaman güzel, çekici bir kadın görsem dayanamıyor, fanteziler kurmuyorum. Çok dalgın ve huzursuzum, ne yapacağım?

CEVAP

Yavrum, pes doğrusu! Amma da iştahlıymışsın. Bu azgınlıkla 7 yıldır evli ve 2 çocuklu. Hiç şans tanımamışsın eşine. Neymiş efendim, her konuda çok iyi anlaşıyor ve mutluymuş. Vay canına! İşte buna denir sanrı. Okurumuzun fantezileri sınır tanımaz; çam da, dam da devirir.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzellik ona bakan göze göre değişen çok boyutlu bir tablodur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder