Filiz Özkol12 Haziran 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Haziran 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz.

BOĞA: Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Balık’ta ilerleyen Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün, sezgilerinizin yanıltmadığını göreceksiniz. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

İKİZLER: Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Kendinizle ilgili konularda acele etmemelisiniz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz.

ASLAN: Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Bugün, toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor.

BAŞAK: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan her türlü şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

TERAZİ: Bugün, atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunun farkındasınız. Mantıklı davranışlarınızın size kazandıracağı statü sayesinde istediğiniz her konuda statü yakalayabileceksiniz.

AKREP: Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Duygusal gerginlikler canınızı sıkmamalı. Çevrenizin fikirlerine saygı göstermelisiniz. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız.

YAY: Değişken yapınıza rağmen, mantıklı davranışlar içindesiniz. Polemiğe girdiğiniz kişilerden istediğiniz karşılığı alamayabilirsiniz. Her zamanki gibi beklemeli ve kişileri gereksiz yargılamadan dinlemesini öğrenmelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeliydi. Bugün, çevrenize başarıyla hakim olabiliyorsunuz.

KOVA: İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlarına yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Kan bağı olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

BALIK: Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Bugün, kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, birtakım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder