Filiz Özkol13 Eylül 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Eylül 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Başkalarının yaşamını merak edebilir, ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili yenilikleri denemek istiyorsunuz. Ama planlarınızı çevrenizle paylaşmadan hayata geçimeye gayret edin.

BOĞA: Yapınızı ters gelse de politik davranışlar içinde olacaksınız. İnsanlara tepki göstermeden, isteklerinizi ustaca kabul ettirebilirsiniz. Finans konularında güvenli yatırımları tercih edebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün, değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkındasınız ve zor beğeniyorsunuz. Bu süreçte çevreniz, sizi ikna etmekte zorlanacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizin düşük olması, yapmanız gerekenleri yarım bırakmanıza neden olabilir. Bu süreçte karamsarlığa kapılabilirsiniz. Yetersizlik duygunuz, zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor. Bunun bilincinde olmalısınız.

ASLAN: Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artış var. Bu da sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde etkiliyor. Olumlu destek alacaksınız. Bu destek sizi isteklerinize ulaştıracak.

BAŞAK: Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

TERAZİ: Değişiklik konusunda hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Bugün felsefi konuşmalarla çevrenizi etkileyeceksiniz.

AKREP: Zekanızı ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Kan bağınız olan kişiler, kardeşler ve akrabalarla duygusal bağlarınız güçlenecek. Akşam saatlerinde onlarla hoş saatler geçirebilirsiniz.

YAY: İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüzdesiniz. Bunun bilincinde hareket edin. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

OĞLAK: Çevrenizdeki olaylara karşı tepkisiz kalmayı beceremiyor, müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Yine de dikkatli olun.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizle bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Sempatik kişiliğinizin arkasında birçok gizli yeteneğiniz var ve açığa çıktığı zaman, kendinizi enerjik hissediyorsunuz.

BALIK: Akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişikler yapmak için uygun bir gün. Kendinizle ilgili fiziksel değişimler söz konusu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder