Filiz Özkol14 Eylül 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Eylül 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Hedeflerinizde ve isteklerinizde değişimler olacak. Para konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Risk almaya hazırsınız. Cesur olun. İyi gelişmeler yolda.

BOĞA: Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine çare bulmak da size düşebilir. Arabuluculuk size çok yakışacak. İletişim konusunda olumlu bir görüntü veriyorsunuz.

İKİZLER: Bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak, bu konuda aşama kaydedeceksiniz. Yeni planlar yapmak isteyecek ve bu doğrultuda deneyimlerinizi genişleteceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kariyerinizdeki gecikmeleri fazla abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşlarınızın yardımı ve çalıştığınız şirketin aracılığıyla gelecek. Bugün özellikle hedeflerinizle ilgili değişiklikler yapmayın. Daha sakin kalın.

ASLAN: Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi canınızın sıkılmasına neden olacak. Aşk ve duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmayın. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak.

BAŞAK: Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konuları yeniden gözden geçirmelisiniz. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor.

TERAZİ: İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkarmak olmalı. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınızı ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

AKREP: Planlarınız uygularken kibar ve zarif olacak fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Aile toplantılarına daha fazla ağırlık vereceksiniz.

YAY: Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmek istemiyorsanız onlara karşı temkinli olmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Çevrenizle uyumlu olmak sizi farklı kılıyor. İlişkilerinizde olumlu etkiler alıyorsunuz. Tadını çıkarın.

KOVA: Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Sevilme duygunuzun yoğun olması, sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için aşkta güç arıyorsunuz.

BALIK: Çalıştığınız iş yerindeki çalışanlar arasında bağzı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. İşinizle ilgili yapmanız gereken işlemlere dikkat edin. Dengeniz bozulabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder