Filiz Özkol14 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Bu hafta, önemli anlaşmaların altyapısını hazırlarken, işinde uzman kişileri karşınıza çıkaracak. Elde ettiğiniz gelir konusunda oldukça hassas davranabilir, haklarınızı elde etmek adına girişimci olabilirsiniz.

BOĞA: Kazançlar konusunda çok fazla şanslı değilsiniz. Para kazanmak yerine elinizdeki var olanı değerlendirmeyi yeğleyin. Yapmanız gereken işler konusunda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Değişimler söz konusu.

İKİZLER: Bu hafta cesur tavırlar içinde olacaksınız. Yakın dönemde sizi dizginlemek oldukça zor gibi görünüyor. Kararlı bir şekilde, savunduğunuz fikirlerinizden taviz vermeyeceksiniz. Çevrenizdekiler sizin gücünüzden yararlanmak isteyebilirler.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kariyerinizde hala yolunda gitmeyen durumlar mevcut. Evrenin engeli söz konusu ve bazı durumları gözden geçirmeniz için küçük molaların size yararı olacağı kesin. Küçük ayrıntılar üzerinde durmalısınız.

ASLAN: Bu dönem duygusal konularınıza çok fazla yüklenmeyin. Sosyal ilişkiler ve aile ilişkileri iç içe yürümektedir. Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkmaktadır. Köklü kararlar alacaksınız. Etrafınıza da örnek olacaksınız.

BAŞAK: Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde, hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız. Paranın gücüne inanıyorsunuz. Karşılaştığınız kişilerin iç yüzünü görmek sizi rahatsız edebilir. Olayları kendi haline bırakın.

TERAZİ: Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak planlar yapacak ve hızlı işlerin altına imza atacaksınız.

AKREP: Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yeni dostluklara hazırsınız.

YAY: İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her bir konuyu, kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek, bir zemine oturtacaksınız. Politik davranmalı ve karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz. Sürprizlere hazır olun.

Haberin Devamı

OĞLAK: Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler, istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir 23.12 / 20.01 arada yakalayacaksınız. Kendinizi ispat edeceksiniz.

KOVA: İş ilişkilerinizde yaşayacağınız canlanmalara ve alacağınız tekliflere karşı hazırlıklı olun. Mesleki potansiyelinizde beklemediğiniz sıra dışı artışlar ve sürpriz gelişmeler gündeme gelecek. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak.

BALIK: Bireysel arzu ve hırslarınızı, gündelik uğraşılarınıza uyarlayabilecek fırsatlar yakalayacaksınız. Özellikle, birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizi canlı tutacak ve alacağınız desteklerle kendinize yönelik yararlı çalışmalar yapacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder