Filiz Özkol18 Eylül 2024 günlük burç yorumları

HABERİ PAYLAŞ

18 Eylül 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, kararlarınızda istemediğiniz değişimler olabilir. Önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

BOĞA: İşinizle ilgili sorumluluklarınız konusunda aşırı titizsiniz. Hata yapmaktan çekiniyor ve düşüncelerinizi toparlamakta sorunlar yaşamak istemiyorsunuz. Hırslı yapınız ve sezgisel bağlarınız daha da güçlenebilir.

İKİZLER: Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz. Yeni başlangıçlar için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacaktır.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda doğal yapınızı korursanız, ortamlarda çekiciliğiniz hayli etkili olacak.

ASLAN: Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpüleyin. Çevrenize dikkatlice şans vermenin tam zamanı.

BAŞAK: İlişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. İnatçılığınız yüzünden kaybetmeye adaysınız.

TERAZİ: Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün sizi çok yoracağını bile bile birçok işe birden soyunacaksınız. Aktif bir dönemdesiniz ama daha dikkatli olun.

AKREP: Maddi konularda hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekiyor. Çevresel koşullarda daha cesaretli davranacağınız bir gün.

YAY: Olayların arkasında farklı nedenler ararken odağınızdan uzaklaşıyorsunuz. Duygusal takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuçlar verecek.

Haberin Devamı

OĞLAK: Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptıklarınız karşılıksız kalmayacak. Hemen hemen her işte özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Diş ve kemik kontrollerinizi ihmal etmeyin.

KOVA: Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan çok farklı yerlerde olduğunuz için, sizi tenkit edenlerin sayısı bir hayli fazla. Bugün özel arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı duyuyorsunuz. Onlarla durum değerlendirmesi yapacaksınız.

BALIK: Maddi durumlar yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızda birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor. Her şey lehinize.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder