Filiz Özkol 2 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

2 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Şansınızı istediğiniz koşullara uygulayabilecek ve beklediğiniz ortamın gelişmesini sağlayabileceksiniz. Güvenli ilişkilerden yanasınız. Herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Siz, ne istediğini bilen ender kişilerden birisiniz.

BOĞA: Ay burcunuzda ilerliyor. Düşüncelerinizin sizi olumlu yönlendireceğinden emin olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni bir dönem başlamak üzere ve sevdiğiniz işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Çalışmayı seviyorsunuz.

İKİZLER: Ay, bilinçaltınızın daha da yoğunlaşmasına neden oluyor. Bugün Venüs’ün konumu, duygusal takıntılarınızı ön plana çıkararak, kendinizi tanıma fırsatı verecektir. Sıkılmanız için hiçbir neden yok. Bilinçaltı rüyalarınız yoğun.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yapacağınız tüm işlerde, kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için anlaşılmıyorsunuz.

ASLAN: Çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olmanız, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Duygusal alışveriş içinde olduğunuz kişilerin ilgisi üzerinizde. İlginç fikirlerinizle olayları farklı değerlendireceğiniz bir gündesiniz.

BAŞAK: Güneş karşıt burcunuz Balık’ta ilerliyor. Sosyal yaşantınıza ağırlık vereceksiniz. Bulunacağınız ortamlarda neşeli ve ilginç saatler geçirmeniz mümkün. Olaylara çabuk motive sağlıyor ortama hakim olabiliyorsunuz.

TERAZİ: Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Bugün, yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları algılama gücünü kendinizde bulabileceksiniz.

AKREP: Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştıracak. Çevrenize de şans vermelisiniz.

YAY: Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı sevmenize rağmen, son yıllarda fazla içinize kapandınız. Önemli aşamalardan geçtiğinizi, başkalarının anlamayacağını zannederek kendinizi üzüyorsunuz. Bugün, seyahat planları yapacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizdeki kişilerin sizi anlamasına zaman bırakmalısınız. Merkür, finans evinizde ilerliyor. Bugün, eski dostlarınızla bir araya gelecek ve özel sorunlarınızı tartışacaksınız.

KOVA: Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

BALIK: Ay’ın bulunduğu konum, yakın ilişkilerinizi etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı, çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder