Filiz Özkol21 Haziran 2024 günlük burç yorumları

HABERİ PAYLAŞ

21 Haziran 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi evinizde ilerleyen Mars, her şeyi yeniden gözden geçirmenizi sağlıyor. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi ispat etmek istiyorsunuz. Kişisel olayları bir kenara bırakın. Yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız.

BOĞA: Partnerinizin size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönemdesiniz. Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacaktır.

İKİZLER: Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Sabırsız fakat, kendinize güvenen tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız. Merkür finans evinizde ilerliyor. Çevrenize karşı temkinli davranarak herkesi şaşırtacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizde sizi seven arkadaşlarınızın olumlu destekleri sayesinde, birçok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu. Bu dönemde midenize dikkat etmelisiniz.

ASLAN: Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp bir yorum geliştirmek istiyorsunuz. Radikal düşüncelerdesiniz. Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Kendinizi ifade etmenin yolunu bulmalısınız.

BAŞAK: Partnerinizle iş birliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Gün içinde yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

TERAZİ: Mars karşıt finans evinizde ilerlerken, eski sorunlarınızı kafanızdan atarak bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi. Geçmişe teslim olmamayı öğrendiniz. Farkındaysanız, gücünüzü artırma yolunda yeni bir dönemin içindesiniz.

AKREP: Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olun. Seçici davranıyor ve direnç gösteriyorsunuz.

YAY: Bazı alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek, çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendirmeyi başarıyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, hatta çevreniz adına kararlar bile verebilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştırmamalısınız. Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor.

KOVA: Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız için size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Yaşam kalitenizde yükselme yaşayacaksınız.

BALIK: Gücünüzün farkındasınız. İletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Neptün ve Satürn sizi yoruyor, çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder