Filiz Özkol26 Haziran 2024 günlük burç yorumları

HABERİ PAYLAŞ

26 Haziran 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamınızı zorlaştırabilir. Kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz.

BOĞA: Motivasyon gücünüzü istediğiniz alanda kullanabilme yeteneğiniz var. Güvenli kişilerle çalışmayı tercih ediyorsunuz. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz.

İKİZLER: Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Bazen, her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz. Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bugün, bilinçaltınız çok yoğun. Küçük detaylar size engel olmamalı.

ASLAN: Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir.

BAŞAK: Venüs sosyal ilişkilerinizde mucizeler yaratıyor. Duygusal isteklerinizde yoğun bir artış söz konusu. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu hafta içinde; akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Diyetinize devam edin.

TERAZİ: Karşıt ilişkiler evinize dikkat etmelisiniz. Venüs, kariyer evinize destek veriyor. Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı, sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor.

AKREP: Merkür ruhsal evinizde ilerliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibenizle çevrenizi etkilerken, uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz. Ayrıca, hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz.

YAY: Duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız. İsteklerinizde belirleyici olmamalısınız. Bu durum sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz günlerdesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Aktif yönlerinizin takdir edilmesiyle toplumsal hayatınız canlanıyor. Bu hafta birçok aktivite gerektiren olaylarla ön plan çıkmayı başarıyorsunuz. Sizinle aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız.

KOVA: Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olacak. Son dönemlerde İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir hafta. Maddesel kaygılarınızı yenmek istiyorsanız, bütçenizi yeniden gözden geçirin.

BALIK: Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir hafta.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder