Filiz Özkol 3 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacaktır. Bu hafta özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

BOĞA: Bu dönemde kendinizi herkesten daha çok seveceksiniz. Yaşam hırsınız tavan yapacak. Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. İsteklerinizi anında gerçekleştirmek istiyorsunuz, dikkatli olun.

İKİZLER: Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, işler ayağınıza gelecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizle iş birliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden, planlarınızı ortaya koymayın ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamakta ısrarcı olun.

ASLAN: Bu hafta kişiselliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini siz de biliyorsunuz.

BAŞAK: Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmaları sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu dönem, yüksek hedefleriniz var.

TERAZİ: Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

AKREP: Yaşam mücadelesinde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarını sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Sıkıldığınız anlarda geçmişteki tecrübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız.

YAY: Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinizden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartları karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Doğrularınızdan taviz vermemelisiniz.

KOVA: Disiplinli hareket etmek istiyorsanız, bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bu hafta rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz.

BALIK: Uzun süredir kafanızı kurcalayan işinizin kanuni boyutuyla ilgili detayları, daha da ciddi düşünmeye başlamalısınız. Arkadaşlarınızdan veya yakınlarınızdan bilgi alabilirsiniz. Eski fırsatları yeniden ayağınıza getiriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder