Filiz Özkol9 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Toplumsal değerlerin sizi kısıtlamasına izin vermek istemiyor ve çevrenizin tepkisine aldırış etmeden, kişiselliğinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Kazalara müsaitsiniz.

BOĞA: Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Zayıf kişilerin sizi yönlendirmesine, tahammül gücünüz yok.

İKİZLER: Fiziksel aktiviteleriniz için, yoğun bir döneme giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Yeni bir iş birliği içinde olabilir ve önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Aşk hayatınız karışabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman, kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

ASLAN: Çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

BAŞAK: Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman, bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Motivasyon gücünüzü arttırmalısınız.

TERAZİ: Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Onlarla ortak çalışmalar gündeme gelecek. Onların aksiyonlarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Duygu alışverişi içinde kendinizi mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz.

AKREP: Yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aşkta şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Neptün’den önemli destek alıyorsunuz.

YAY: Siz, kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün, derin düşünmek birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Dağınıklık size, genelde çok şey kaybettiriyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Partnerinizin, size odaklaşmasına izin verdiğiniz sürece, onun isteklerinin ağır basacağını unutmamalısınız.

KOVA: Bugün, enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz, yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken, önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Disiplin önemli.

BALIK: Yaptığınız işlerin altyapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Bugün, yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz edecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder