YazarlarFiliz Özkol ile Ağustos ayı burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

Filiz Özkol ile Ağustos ayı burç yorumları

KOÇ:

Sizin için güzel bir ay. Güneş “yaratıcılık ve sevgi evinizde sizi olumlu etkileyerek iyi şartlar sunuyor.. İş hayatınızda daha hırslı ve tutkulu, sosyal ilişkilerinizde aktif olacaksınız. Organizasyon yeteneğiniz güçleniyor. Güneş’in de bu eve girmesiyle, işinizde olumlu ve güçlü atılımlar meydana gelecek. Rekabetçi yapınız ortaya çıkacak. Aşk yaşamınızda canlılıklar meydana gelecek. Bazılarınız ciddi beraberliklerin temellerini atacaklar. Sizden yaşça büyük kişilerle yaşayacağınız bir aşk, bu konuda size değerli tecrübeler kazandıracak. Çocukları olanlar için, yaz okulları gibi sosyal aktiviteler gündeme gelecek. Bu dönem sanatla ilgilenenler; düşünce birliği içinde olduğu kişilerle bir araya gelerek ortak faaliyetlerde bulunacaklardır. Yeni fikirlere açık olmanıza rağmen günlük yaşantınızı kurallarından da vazgeçmeyerek herkesi şaşırtabiliyorsunuz. 6-28 ağustos Merkür retrosu kapsamında.. Sizden yaşça büyük kişilerin fikirlerine karşı gelmemeli ve çevrenize gereken saygıyı göstermelisiniz. Uzun yıllara dayanan dargınlıkların temelleriniz de atabilirsiniz. Büyük transitler Uranüs-Neptün- Satürn geri hareketinde ve 28 Ağustos da Plüton geri hareketine başlıyor. Merkür, geri hareketi ile büyük planetlere eşlik ediyor. Bulunduğunuz ortamlara dikkat etmelisiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz kontrollerinizi yaptırmalı ve bir diyetisyenle konuşmalısınız. .

Haberin Devamı

…………………………………………………………………………………………………

BOĞA:

Uyumlu beraberlikler içinde olacak ve bir çok konuda daha anlamlı konuşmalar yapacak ve dostluklarınızı daha da pekiştireceksiniz. Finans Gezegeniniz Merkür’ün, Venüs’le yaptığı uyumlu açı sayesinde bir çok iş imkanı ortaya çıkacak, yeni iş fırsatlarıyla ilgili yakın çevrenizden önemli ve güzel destekler alacaksınız. Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Medya ve iletişim konusuyla ilgileniyorsanız, bu ay en güzel yazılarınızı yazabilir veya yeni bir kitap çıkarabilirsiniz. Bu arada, kırgınlık yaşadığınız kardeşlerle bir araya gelebilirsiniz. “Yönetici, çalışma, sağlık gezegeniniz Venüs”; sosyal ilişkileriniz ve aile ile ilgili gelişmelerde olumlu desteğini vermeye devam edecektir. “Merkür” geri hareketi devam ediyor. Komşuluk ilişkilerinizde aksayan konular düzeltilecek ve birçok dargın arkadaşınızla barışma fırsatı yakalayacaksınız. Sosyal ilişkilerinizi canlandıracaktır. Topluluklarda öfkeli davranışlar içinde olmayın, bu tür tepkili hal sizi olumsuz etkileyecektir. İlişkilerinizde taşkın davranışlar içinde olabilir ve gelişigüzel beraberlikler yaşayabilirsiniz. Aşk ve sosyal yaşantısına her zaman dikkat eden ve disiplinli olmasına özen gösteren siz, bu günlerde sıra dışı davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Sağlık Gezegeniniz Venüs; iskelet sisteminizi korumanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Kol ve bacaklarınız hassaslaşacak. Ağır yük taşımamalı ve bileklerinizi zorlamamalısınız.

Haberin Devamı

İKİZLER:

Kendinizi ve aile ilişkilerinizi ön plana alacaksınız. Uzun transit gezegenleriniz geri hareketine devem etmektedir. Çalışmalarınızı ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde değerlendirmelisiniz. Zararlı konumlardan kendinizi korumalısınız. Yönetici Gezegeniniz “Merkür”; geri gidiyor olacak. Düşündüğünüz konuları yaşama geçirme konusunda sabırsız bir davranış sergileyebilirsiniz. Maddi konularda daha sahiplenici ve hırslı olacaksınız. Aile içi toplantılar düzenleyebilir ve arkadaşlarınızı ağırlama konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Özellikle, sürpriz misafirler gündemi meşgul edebilir ve bütçenizin dışına çıkabilirsiniz. “Güneş-Merkür” olumlu etkileşimi; finansal konularda çevrenin etkisinde kalmadan, kendinize yönelik tavırlar içinde olmanızı sağlayacak. Ev ve Aile ile ilgili konular ortaya çıkacak. Mars’ın etkisiyle; oturduğunuz yerde tadilatlar ve değişimler olabilir. Ailenize yönelik çabalarınızda yoğunlaşma meydana gelecek.. Para gelmeye ve kazançlar artmaya başlayınca, maddi harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Güzel beraberliklerde olumlu fikirlerin ön plana çıkmasıyla, masraf hanenizin göstergesi olağandan fazla olabilir. Çevrenizle paylaşım görüntüsü altında aşırı masraftan kaçınmıyorsunuz fakat bunun temelinde kendinizi ön plana çıkarma güdüleriniz yatmaktadır. Onların sizi takdir etmesi benliğinizi motive etmektedir. Neptün kariyer evinizde geri gitmeye devam ediyor.. En zor olayların bile, birden çözüldüğünü görmek için üstün bir çaba sarf etmenize gerek kalmayacak

Haberin Devamı

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

YENGEÇ:

Kişiselliğiniz ön planda olacak. Yüksek olan özgüveniniz nedeniyle; duygu ve düşünceleriniz güçlü bir şekilde ifade edebilecek, kendinizle ilgili cesurca kararlar vereceksiniz. Yaşamı olumlu yönleriyle algılamanız nedeniyle; çevrenize güzel mesajlar vereceksiniz. Birçok Yengeç, bu dönemde kendisiyle ilgili güzel değişimler yaşayacak. Sözleriniz anlamlı ve etkileyici, tepkilerinizi ölçülü ve politik olacak. Renkli kişiliğinizi ortaya çıkarmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Meraklı yapınızı ortaya dökmekten korkmayacak, ilişkilerinizi sorgulayacaksınız. Partnerinizi her konuda kolayca ikna edeceksiniz. Retro Merkür; düşüncelerinizi kazançlarınız konusunda yoğunlaştıracağınızı gösteriyor. Bu dönem, ailenizin de parasal katkılarının olacağı durumlar söz konusu olabilir. Dış görünüşünüze daha fazla para harcamak isteyeceksiniz. İletişim konusunda kararlı adımlar atacaksınız. Özellikle, yakın dostlarınızla işbirliği içinde olacaksınız. Etkileyici ve yapıcı konuşmalarınızla istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. İsteklerinizin tatmin olması için hedeflerinizin çıtasını yükseltebilirsiniz. Mars, entelektüel yönlerinizi ön plana çıkaracaktır. Zeki, sivri dilli tavırlarınızla yüzeysel konulara kişilik ve karizma katacaksınız. Gücünüzün farkındasınız ve yaşamla ilgili kararlarınız verirken hiç kimseden etkilenmek istemiyorsunuz. Zekanızın işlek ve enerjik olması sizinle ortak çalışmalar içinde olan kişileri olumlu etkileyecektir.

ASLAN

Ay’ın büyük bir bölümünde, büyük transitlerin geri hareketine rağmen; yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edecek ve çevre ile olan etkileşimleriniz de de bireyselliğiniz ön plana çıkacak, arzularınız doğrultusunda karar vermek isteyeceksiniz. Dış görünüşünüz ve özel çabalarınız önem kazanacak. . Manevi duygularınızın atağa kalkmasıyla sizden beklentileri olanların isteklerine elinizden geldiği kadar karşılık vermeye çalışacak, dostlarınızla birlikte yalnız kalmak isteyecek ve onların sırlarına ortak olacaksınız. Devam eden projelerinize hız verirken, kendi inisiyatifiniz doğrultusunda olaylara yön vermek isteyeceksiniz. . Fedakarlıklarınızın karşılık görmeyeceğinizi zannederek susmayı tercih ediyorsunuz. Fakat, yardım etme duygunuz oldukça yoğun olduğu için birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz, paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyecek. Güçlü ve popüler kişiler ilginizi çekmeye devam edecek. Bir çok parti ve sosyal ortamlara katılacaksınız. Gücü sevdiğiniz için, aşkı da güç çevrelerinde arıyorsunuz. Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla grup toplantılarınızda haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerin gündem kazanması da söz konusu olacak. Aile büyüklerinin sağlığı yine önem kazanıyor. Ev içi kazalara dikkat edilmeli ve yaşlılarımızı kollamalıyız.

BAŞAK

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ağustos Ay’ı içinde, yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket ederken, çevre ile olan etkileşimleriniz de bireyselliğiniz ön plana çıkacak, arzularınız doğrultusunda karar vermek isteyeceksiniz. Dış görünüşünüz ve özel çabalarınız önem kazanacak. Olaylar karşısındaki duygusal tepkilerinizin derecesini iyi ayarlayarak, günlük yaşantınızdaki dengeleri bozmayacaksınız. Devam eden projelerinize hız verirken, kendi inisiyatifiniz doğrultusunda olaylara yön vermek isteyeceksiniz. Uzun transitlerinizden “Neptün” “Uranüs” ve “ Satürn ” geri hareketine devam ediyor. Aile ve çalışma yaşantımız, ortaklıklar ve evlilik konularında birtakım yavaş giden olayların yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini gezegenlerin etkisiyle hissedeceksiniz. Bu ay aşk ilişkilerinizi aileniz ve sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun bir ay geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara süreklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da, neden oluyor. Merkür düşünce karışıklığı verecektir. Bu nedenle, size söylenen her şeyin altından farklı anlamlar çıkarmamalısınız. Yardım almadan sorunlarınızla başa çıkmayı başarabileceğiniz ayın ilk haftasında evren bir şekilde size yardım edecektir. Bu dönemde çevrenize çok çabuk kızabilirsiniz fakat kin tutmayacak ve çevrenizi çabuk affedeceksiniz. Liderlik yeteneklerinizi ilişkilerinize yansıtacaksınız.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

TERAZİ:

Üç büyük gezegen ufuk çizgisinin altında geri hareketini yapıyor. Çevresel koşullarınız, yakın ilişkileriniz, sağlık ve çalışma alanında yaşadığınız hoşnutsuzluklar nedeniyle uzun vadede gerçekleştirebileceğiniz bir dizi önlemler alacaksınız. Gezegenlerin çoğunluğu horoskop dairesinin doğu yarısında toplanmış bulunuyor. Arzularınızı gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayacaksınız. Mesleki anlamda yeni başarıların temeli atılabilir. Kendi inisiyatif ve düşüncelerinizin ön planda olduğu bir dönem. Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu arttırıyor. Bu yüzden, kişisel isteklerinizde doğru ve arzulu yaklaşımlar içinde olacaksınız. Yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Fakat başlayan bir ilişki varsa, dikkatli olmanız gerekiyor. Fikirlerinizi söylerken politik olmaya özen göstermelisiniz. Bazı geleneksel kalıplarınızı fazla abartabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sosyal yaşamınızı sorgulayabilir, derin algılama gücünüz nedeniyle rahatsız olabileceğiniz anlamda yorumlar yapabilirsiniz. Şimdiye kadar düşünmediğiniz konuların yarattığı olumlu etki, vizyonunuzun değişmesine neden olacak. Bu dönemde ani başlayan geçici aşk ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız. Kariyeriniz ve mesleki konularınız ön planda olurken, işinizle ilgili yoğun günler sizi bekliyor. “Merkür” geri gidiyor ve sizi huzursuz edici kozmik etkiler verecek. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

AKREP

Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz. Fakat Merkür geri giderken yüzünden istekleriniz sizin için imkansız hale gelebilir. Yanlış anlaşıldığınız konumlar gündeme gelebilir. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Hırslı yönlerinizin ön planda olması nedeniyle bulunduğunuz topluluklarda lider ve öncü olabilecek aktivitelerle dikkat çekmek arzusundasınız. Başarılı da olacaksınız. ‘Deli cesareti’ denilen ruh durumu her halde bu ay sizde mevcut olacak. Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Bir çok misyon çalışmalar sizi bekliyor. Gücünün farkındasınız. engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, aile yakınlarınızın düşüncelerinin de hayatınızda yeri olacaktır. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Çevrenizdeki kişiler sizin alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler fakat düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle yetersiz kalacaklar. Bu dönem yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alıyorsunuz. Katılacağınız grup toplantılarında fikirlerinden etkileneceğiniz kişilerle tanışacaksınız. Bazıları, sizin için önemli kişiler sınıfına girecek ve isteklerinizi onlarla birlikte gerçekleştirme imkanı bulacaksınız

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

YAY

Yöneticisi gezegeniniz Jüpiter ay boyunca 7. Evinizde ilerleyecek. Düşüncelerinizdeki iyimserlik tablosunu destekliyor. İçsel disiplininizi sevecenlikle kurmayı başaracaksınız. Konuşmalarınız akıcı ve uyumlu olacak. Bir çoğunuz zihinsel aktivitenizi doğru bir şekilde kullanırken, içten ve doğal davranacaksınız. Karşı tarafın size sunacakları tekliflere açıksınız. Bu ay ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Fakat,

iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olmalısınız. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Madde ve para kaynaklı konularda; ön sezilerinizin yüksek olması, sizin için önemli bir unsur kaynağı. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız. İşinizle eğlenceyi ustaca birleştirirseniz, her şey sizden yana olacak. Yine bu ay şans oyunlarından olan ilginiz artacak. Fakat yine temkinli davranmanızda fayda var. Önsezilerinizin sizi yanıltabileceğini unutmayın.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

OĞLAK:

Bu ay; üstünlük duyguları içinde tavırlar sergiliyorsunuz. Uzun etkili olmayan gezegenlerin çoğu horoskop dairesinin yayılmış durumda. Uzun transit gezegenleri Satürn , Plüton ve Neptün geri hareket halinde iken; kardeşler ve yakın bağlarınızın güçlü olduğu kişilerle ilgili sorunları askıya alacak, değişim süreci yaşadığınız iş ve kariyerinizle ilgili konular üzerinde yoğunlaşacaksınız. Ortaklıklar, evlilik ve finans konularında çevre faktörlerin büyük bir rol oynayacağı bir tablo ortaya çıkıyor. Merkür geri giderken düşündüğünüz konuları gerçekleştirme çabası içinde eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak ve yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Meslek ve kariyerinizle ilgili idealleriniz ve istekleriniz ön plana çıkarıyor. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Egolarınızın yüksek olduğu bir ayın içindesiniz. Çevrendeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Bazılarınız daha ciddi girişimcilik sergiliyorsunuz. Aktif ve hareketli bir performans sergilemenize rağmen, dikkatli olmalısınız. Aynı frekansta olacağınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Şartlarınızın güçlendiğini göreceksiniz.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

KOVA:

İsteklerinizin bir çoğunu çevre koşulları belirleyecek ve siz bunları belli aşamalardan sonra gerçekleştireceksiniz. Çünkü siz özgürlükçü ve kendi sınırlarınızı çizen biri olarak, ilişkilerinizi kendiniz yönlendireceksiniz. Güneş, bu evde ilişkilerinizi güçlü pozisyonlarda değerlendirmenize yol açmaktadır. Arkadaşlık ve dostluk kavramlarının ön planda olduğu bir ay. Beraberliklerinizde yoğun duygular içinde, fedakarlık sınırlarınızı aşan davranışlar içinde olacaksınız. Çevrenize karşı uyumlu, yardımsever bir şekilde davranacaksınız. Günlük hayatınızda hareketli ve bol aktiviteli günler

yaşayacaksınız. Bazılarınız, iş arkadaşları ile veya yanlarında çalışan kişilerle duygusal yakınlaşmalara girebilirler. Zeki ve güzel konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Seçimlerinizi fikirlerinize uygun kişilerle yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizden küçük veya büyük bir partnerle aşk yaşayabilirsiniz. Yardımsever bir kişilik yapısıyla karşılık beklemeden vermekten hoşlandığınız için, çevreniz tarafından aranılan kişi olacaksınız. Düzensizlikten nefret eden siz; daha verimli işler çıkaracaksınız. Bazılarınızda iddialı bir tutum söz konusuyken, bazılarınız, iş hayatınızda yeniliğe ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Verilen sözlerin yerine getirilmesine özen göstermelisiniz. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacaktır. Sizi mutlu edecek hobilerinize yer vermelisiniz

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

BALIK:

İş hayatınızdaki aktiflik sizi yorgun düşürebilir. Fakat, bu konuda herhangi bir şikayetiniz olmayacak. Çünkü, sevdiğiniz bir iş ile uğraşırken, zamanı ve kendinizi unutuyorsunuz. Bu ay ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konular gündem kazanacak. İş arkadaşlarınızın uyumlu kişilerden olmasına özen göstermenize rağmen, küçük tartışmalara da engel olamıyorsunuz. Gireceğiniz toplulukların aranılan kişisisiniz. Güzel ve ahenkli konuşmalarınızla çevrenizi büyülüyorsunuz. Yakın arkadaşlarınızla ve kardeşlerin de katıldığı topluluklarda güzel işbirlikleri içindesiniz. İş yemeklerinin yoğun olduğu ortamlarda bulunacaksınız. Aktif ve hızlı düşünüyorsunuz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır. Fakat, aceleci davranışlar detayları ve küçük ayrıntıları da gözden kaçırmanıza neden olabilir. Merkür; geri giderken hatalarınızdan hızla geri döneceksiniz. Daha önce kaçan fırsatlar tekrar size sunulabilir. Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Yanınızdaki kişilerden belli bir düzen anlayışı bekliyor, fikir alış verişi içinde olacağınız kişilerle birlikte hareket etmek istiyorsunuz. Aceleci yönlerinizi, Güneş’in sebatkar davranışlarıyla birlikte kombine olarak kullanacaksınız. Günlük yaşantınızda sizi disiplinli ve çalışkan yapıyor. Kalabalık ortamlarda bile sessizliğinizi koruyarak, iş disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder