Murat GülderenKavurucu sıcaklara pratik çözümler
HABERİ PAYLAŞ

Kavurucu sıcaklara pratik çözümler

Güneşin adeta alev alev yaktığı bugünlerde herkes serinlemenin pratik yollarını arıyor. Ev ve ofislerde klima kullanımı yaygınlaşsa da dijitalleşmeyle birlikte hızla gelişen yeni nesil taşınabilir serinleten cihazlar, dışarıda vakit geçirmek isteyenler için hayat kurtarıcı olabiliyor. Aynı zamanda sahada çalışan personel için de iyi bir motivasyon kaynağı olan bu tür cihazlar, ulaşılabilir fiyatlarıyla da öne çıkıyor.

TAŞINABİLİR KLİMA:

Genelde 500 gram ile 1 kilogram arasında olan bu portatif klimalar, bahçeler, verandalar ve kamp alanları gibi dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Nemlendirme ve hava temizleme özellikleri de olan bu cihazların çoğunda USB girişi de bulunuyor. Cihazlar için Xinh, Htun, Zeeful, Bawei gibi markalar incelenebilir. Fiyat aralıkları ise 1.000-5.000 TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı

HAVALANDIRMALI MİNDER:

Yaz aylarında araç kullanırken terleme sorununu ortadan kaldırmak, konfor ve serinliği sağlamak için geliştirilen bu minderlerin kendine özel soğutma sistemleri bulunuyor. Koltuğa ekstra hava akışı sağlayan bu minderlerin genelde 3 farkı soğutma ayarı bulunur. USB girişi de olan bu minderler sürücünün her an dinamik kalmasını sağlıyor. Shkalacar, Tebinzi ve Happlignly markalı modellere bakılabilir. Fiyatları 1.000-3.000 TL arasında.

BOYUN KLİMASI:

Son dönemin en popüler cihazları arasında yer alan bu klimalar, boynu ve başı soğutarak genel vücut sıcaklığını düşürmeye yardımcı oluyor. Ağırlıkları ortama 250 gram olan bu cihazlar, tek şarjda yaklaşık 10 saate kadar kullanım sunabiliyor. Farklı modeller için Torras, Bexdug, Chronus, Vonluxe, Konleya markaları incelenebilir. Genel olarak 3 farklı hız moduyla gelen cihazların fiyatları 700-5.000 TL arasında.

SOĞUTUCU KIYAFET:

Küçük fanlar, özel soğutucu jeller ve terletmeyen kumaşlardan oluşan bu kıyafetler, aşırı sıcakların neden olduğu cilt hastalıklarının da önüne geçiyor. Vücut sıcaklığını dengede tutan ve aynı zamanda koku sorununu da ortadan kaldıran bu USB destekli kıyafetlerin fiyatları da 1.000- 3.000 TL arasında. Yuyte, Oumefar, Fafeicy modelleri incelenebilir.

Haberin Devamı

YENİ NESİL EL VE BOYUN FANI:

Şarjlı el ve boyun fanları, küçük ve hafif olmaları sayesinde her yere kolayca taşınabilir. Sokakta yürürken, piknik yaparken, bisikletle dolaşırken ve seyahat ederken rahatlıkla kullanabileceğiniz bu cihazların, bazı modellerinde sprey şişesi, LED ışık ve aromaterapi gibi ek özellikler de bulunuyor. Bu fanların boyuna asılan modelleri de bulunuyor. Solomon, Polham, Chronus, Bistopia gibi modeller incelenebilir. Fiyatları 300 ile 500 TL.

BEL FANI:

Bel kısmına bir aksesuar gibi takılan bu küçük dijital fanlar da vücut sıcaklığını kontrol altında tutarak terleme ve yapışma gibi sorunlarını ortadan kaldırıyor. Farklı hız seviyeleri olan bu cihazları yürüyüş ve spor yaparken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şarjla ya da pille çalışan cihazların fiyat aralıkları ise 1.000-2.000 TL arasında.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder