Murat GülderenÖğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

HABERİ PAYLAŞ

Öğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

Yeni eğitim dönemi 9 Eylül’de başlıyor. Yoğun çalışma temposu için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, öğrenciler için geliştirilen en güncel yapay zeka destekli mobil uygulamalar, öğrenmeyi çok daha eğlenceli ve interaktif hale getiriyor. Kişiselleştirilmiş çalışma planları oluşturan, anında geri bildirim yapan, çalışma sonrası başarıyı takip eden ve tüm öğrenme materyallerine kolay ulaşım sağlayan bu akıllı uygulamalar sayesinde zorlanılan konular, çok daha kolay anlaşılabiliyor. İşte tüm derslerde fayda sağlayacak yapay zeka temelli o sihirli yazılımlar...

Haberin Devamı

Öğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

OTTER.AI

Sesli konuşmaları metne dönüştürmenin yanında istendiğinde özetler de oluşturan bu uygulama, ders notları almak için oldukça kullanışlı. Yazıyı PDF formatına da çeviren uygulama, aynı zamanda işitme güçlüğü çeken kişiler için de büyük kolaylık sağlıyor.

Öğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

R DISCOVERY

Öğrenci ve araştırmacıların hizmetine sunulan bu ücretsiz uygulama, bünyesinde binlerce bilimsel makale barındırıyor. Kullanıcıların ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş makale önerileri de sunan uygulamanın akademik dil çeviri özelliği de bulunuyor.

Öğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

PHOTPMATH

Temel matematik işlemlerinden karmaşık denklemlere kadar A’dan Z’ye her türlü problemi detaylı ve grafikli bir anlatımla çözen bu uygulama da özellikle sayısal konularda kendini yeterli görmeyen öğrencilere büyük kolaylık sunuyor.

Öğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

CHATGPT

Popüler yapay zeka dil modeli, öğrencilere konu araştırma, bilgi toplama, fikir üretme, taslak hazırlama, metin yazma, örnekler verme, soru hazırlama, motivasyon sağlama, problem çözme, zaman yönetme gibi yüzlerce kombinasyonu tek platform üzerinde sunuyor.

Öğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

WOMBO DREAM

Metinleri fotoğraflara ve dijital sanat eserlerine dönüştüren bu uygulama, öğrencilere yaratıcılığı teşvik ediyor. Uygulama sayesinde özellikle tarih, edebiyat ve bilim gibi dersler görselleştirilerek konuların daha iyi pekiştirilmesi sağlanabiliyor.

Öğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

EODEV.COM/BRAINLY

LGS ve YKS sınavlarına hazırlık aşamasında fizik, matematik ve uzay geometri dahil tüm ders sorularını uygulamalı olarak çözen bu uygulama, kişiselleştirilmiş ödev ve kaynak önerileri de sunuyor. Uygulama ayrıca, uzun metinleri özetleştirerek konuların daha hızlı kavranmasını da sağlıyor.

Haberin Devamı

Öğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

ACADEMI AI

Bu da yapay zeka çalışma arkadaşı olarak geliştirilmiş son teknoloji uygulamalar arasında yer alıyor. Sınav sorusu oluşturma, sunum hazırlama, özetleme yapma, bilgi kartları oluşturma, haritalandırma gibi pek çok işlevi yerine getirebilen uygulamanın dil bilgisi denetleyicisi de bulunuyor.

HAFTANIN OLAYI

Öğrenciye yardımcı 7 özel yapay zeka

SESLE KONTROL EDİLEN AKILLI SİLİNDİR

Kale Kilit, özel K-Tech motoruna sahip yeni nesil akıllı silindir geliştirdi. Kale uygulaması üzerinden hem iOS hem de Android cihazlardan uzaktan ve sesli olarak da kontrol edilebilen silindir, parmak izi okuyucuyla da çalıştırılabiliyor. Yani kapılar oturduğunuz yerden de kontrol edilebiliyor. Ayarlanabilir kilitleme yönü ve kilit tur sayısı ile esnek kullanım sunan sistem, Type-C kablo ile şarj edilebiliyor ve tek şarjla ortalama üç ay kullanılabiliyor. Ev ve iş yerlerinde kolayca uygulanabilen bu sistem, şeffaf LED aydınlatıcı topuzuyla estetik bir görünüm sunuyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder