Murat GülderenYapay zeka destekli 6 para kazanma metodu
HABERİ PAYLAŞ

Yapay zeka destekli 6 para kazanma metodu

Yapay zekanın her geçen gün hayatımıza daha fazla entegre olması, para kazanma yollarında da yepyeni ufuklar açıyor. Artık klasik yöntemlerin sınırlarını aşıp, evinizin konforunda otururken bile ilginç girişimlere adım atabilirsiniz. İster ev hanımı, ister emekli, ister öğrenci hatta, ana işinin dışında ek gelir elde etmek isteyen herkes, bu nimetlerden kolaylıkla faydalanabilir ve kendi işini kurabilir. Bunları yaparken sosyal medya ve dijital pazarlama araçları üzerinden de geniş bir müşteri kitlesine ulaşabilirsiniz. İşte en pratiğinden 6 yeni iş yöntemi...

Haberin Devamı

Yapay zeka destekli 6 para kazanma metodu

1- SEYAHAT PLANLAYIN

Seyahat tutkunlarının tercihlerini, ilgi alanlarını ve bütçelerini analiz ederek kişiselleştirilmiş yer önerileri sunabilir, rezervasyonları yönetebilirsiniz. Bunları yaparken Google Trends, Expedia, Trip. com, Skyscanner, TripAdvisor gibi platformlardan faydalanabilirsiniz.

 Yapay zeka destekli 6 para kazanma metodu

2- MAKYAJ YAPIN

Makyaj konusunda özel bir yeteneğiniz olduğunu düşünüyor ve kendinize güveniyorsanız evden sanal makyaj danışmanlığı verebilirsiniz. Bunun için cilt tiplerini ve yüz hatlarını analiz ederek kişiye özel makyaj önerileri sunabilen yapay zeka modellerini de kullanabilirsiniz.

3- MARKA DANIŞMANLIĞI

Yapay zeka ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin online platformlarda daha güçlü bir marka kimliği oluşturmasına yardımcı olabilirsiniz. Yani pazar trendleri, müşteri davranışları veya finansal performans hakkında derinlemesine çalışmalar yaparak da bu işi paraya çevirebilirsiniz. Örneğin Hubspot, Sprinklr, Google Analytics gibi modellerle kişiselleştirilmiş pazarlama stratejileri oluşturabilirsiniz.

Yapay zeka destekli 6 para kazanma metodu

4- VİDEO GELİŞTİRİN

Yapay zeka, video yapım sürecini de otomatikleştirebilen araçlar sunarak video içeriği oluşturmayı ve düzenlemeyi kolaylaştırabilir. Bu araçlar, önceden kaydedilmiş görüntüleri ve metinleri kullanarak yeni videolar üretebilir. Lumen5, Adobe Premiere Rush ve Animoto, bu alanda size yardımcı olabilir.

5- EV İÇİ TASARLAYIN

İçmimari zekanıza güveniyorsanız evlere yapay zeka modelleri ile sanal olarak en uygun mobilya, dekorasyon ve renk paleti seçenekleri sunabilirsiniz. Yani her müşterinin talebine göre kişiselleştirilmiş ev tasarımı hizmeti sağlayabilirsiniz. Bunlar için Houzz, Havenly, Roomstyler gibi yapay zeka destekli platformlardan destek alabilirsiniz.

Haberin Devamı

6- SANAT ESERLERİ OLUŞTURUN

Müzik, resim, heykel, şiir, senaryo, podcast gibi alanlarda da yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız, yine yapay zekadan destek alıp, profesyonel işler çıkarabilirsiniz. Yapay zeka, farklı sanat stilleri ve tekniklerini keşfetmenize yardımcı olabilir. Örneğin, müzikte bambaşka melodiler oluşturabilir, şiirler, hikayeler ve senaryolarda ilginç formatlar keşfedebilirsiniz. Bunlar için Nightcafe Creator, Midjourney, Artbreeder, DALL-E 2 gibi platformlardan yararlanabilirsiniz.

HAFTANIN OLAYI

Yapay zeka destekli 6 para kazanma metodu

BU HASTANEDE DOKTORLAR ROBOT

Çin’in başkenti Pekin’de yapay zekalı doktorların çalıştığı hastane açıldı. Günde 3 bin hastanın tedavi olacağı hastanede solunum ve enfeksiyon hastalıkları başta olmak üzere birçok sorunun teşhis ve tedavisi yapılacak. Yapay zekalı doktorlar, hastanede danışma, muayene ve hasta takip süreçlerinin tamamını da üstlenecekler.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder