Mustafa Bakacak‘Beslenme saati’ Türkiye'ye yayıldı

HABERİ PAYLAŞ

‘Beslenme saati’ Türkiye'ye yayıldı

İstanbul’da Beylikdüzü Belediyesi’nin, ilkokul çağındaki ihtiyaç sahibi her çocuğun bir öğün sağlıklı gıdaya ücretsiz erişebilmesi için Şubat 2022’de başlattığı ‘beslenme saati’ uygulaması örnek oldu.

‘Beslenme saati’ Türkiyeye yayıldı

Beylikdüzü’nde öğrencilere her gün beslenme çantasının ulaştırıldığı uygulama birçok ilçeden sonra Beyoğlu’nda da başlayacak. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık bu konuda işbirliğine gitti. Beyoğlu’ndaki uygulamadan ilk etapta ilçede eğitim gören 2 bin çocuk faydalanacak. Beslenme çantalarının üzerinde belediye logosu da bulunmayacak.

Haberin Devamı

‘Beslenme saati’ Türkiyeye yayıldı

KUŞADASI’NDA SOKAK KÖPEKLERİ EĞİTİLECEK

Kuşadası Belediyesi, rehabilitasyon merkezindeki sokak köpeklerinin, mizaç ve yeteneklerine göre kategorilere ayrılarak eğitilmesi kararı aldı. Özel güvenlik, arama kurtarma, refakat gibi alanlarda kullanılabilecek yeteneğe sahip köpekler belirlenip eğitime tabi tutulacak. Diğer köpeklere ise insanlarla bir arada yaşayabilmelerine olanak sağlayacak temel eğitimler verilecek. Belediye Başkanı Ömer Günel, projeye katkılarından dolayı Türkiye Köpek Eğitmenleri Derneği ile Kuşadası İş Kadınları Derneği’ne teşekkür etti.

‘Beslenme saati’ Türkiyeye yayıldı

ÇAMOLUK BÖYLE HİZMET GÖRMEDİ

Giresun’da Çamoluk Belediye Başkanı Ergün Bakırhan, seçim sonrası projelerini gerçekleştirmeye başladı. Önce ilçeye içme ve sulama suya için ciddi kaynak bulan Başkan Bakırhan, ardından kum ocağı projesini hayata geçirdi. Atıl durumdaki kum ocağı yeniden faal hale getirildi. Böylece hem istihdam hem de üretilen kaliteli kum satılarak belediyeye gelir sağlandı. Tüm yolların yenilendiği ilçenin sakinleri, “Çamoluk böyle hizmet görmedi” sözleriyle belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi.

‘Beslenme saati’ Türkiyeye yayıldı

İNEGÖL’E ÜÇ ETAPLI SEMBOL MEYDAN

Bursa’da İnegöl Belediyesi’nin, şehre modern bir meydan kazandırmak için başlattığı çalışmada son aşamaya gelindi. Üç alanın üç etap şeklinde planlandığı çalışmanın tamamlanmasıyla tek bir meydan olarak ilçe halkının kullanımına açılacak. Sunum ve gösteri alanının olacağı projeyle yeşil alan da yüzde 50 oranında arttırılacak. Belediye Başkanı Alper Taban, 30 Ağustos’ta başlanan çalışmaları 29 Ekim’e kadar tamamlayıp meydanı Cumhuriyet Bayramı törenlerine yetiştireceklerini açıkladı.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder