Mustafa BakacakBisikletin başkentine bisiklet ambulansı

HABERİ PAYLAŞ

Bisikletin başkentine bisiklet ambulansı

Konya Büyükşehir Belediyesi, ‘Bisiklet Şehri Konya’da bisiklet yolları, bisiklet tramvayı, bisiklet tamir istasyonlarından sonra tam donanımlı bisiklet ambulansını hizmete sundu.

Bisikletin başkentine bisiklet ambulansı

Bisiklet tamircisi olmayan mahallelerde çocuklar artık bisiklet bakım ve onarım sorunu yaşamayacak. Mobil bisiklet tamir aracı Bisbulans, ilçeleri dolaşarak bisikletleri tamir ederek tekrar kullanılmalarını sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’da bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve bu konudaki farkındalığı artırmak için çaba sarf etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Bisikletin başkentine bisiklet ambulansı

KAŞ’IN 50 YILLIK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş’a 50 yıllık su problemini sona erdirecek müjdeyi verdi. Kaş için tarihi sayılabilecek Çayköy’den Kalkan’a içme suyu temin projesini hayata geçireceklerini, ihalesinin eylül ayında yapılacağını açıkladı. 1 milyar 284 milyon TL’ye mal olacak proje ile 16 mahallenin içme suyu problemi 50 yıl boyunca çözüme kavuşmuş olacak. Aynı proje kapsamında Kalkan bölgesindeki üç içme suyu deposu kurulacak teknolojik sistemle online izlenecek.

Bisikletin başkentine bisiklet ambulansı

TORUL’UN SERALARI TORUL İÇİN ÜRETİYOR

Gümüşhane’nin Torul ilçesinin belediye başkanı ve aynı zamanda ziraat mühendisi olan Evren Özdemir, 2019 yılında bölgenin en büyük serasını kurmuştu. Başkan Özdemir, sera projesiyle ilçe halkını ucuz ve organik sebze ile buluşturdu. Sera alanlarında bu yaz 3.5 ton domates, 1 ton salatalık üretildi. ‘Üreten belediyecilik’ vizyonuyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Özdemir, il dışından da yoğun talep gelmesine karşın önceliği ilçe sakinlerine verdiklerini ifade etti.

Bisikletin başkentine bisiklet ambulansı

TALAS’IN BAHÇIVAN BAŞKANI

Kayseri’de Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, çevreye ve yeşile verdiği önemle biliniyor. İlçede ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Başkan Yalçın fırsat buldukça da dikilen ağaçların bakım çalışmalarına katılıyor. “Daha yeşil ve bakımlı bir Talas için hizmet üretmeye devam ediyoruz” diyen Başkan Yalçın’ın dört yıl hayata geçirdiği 1600 metre uzunluğunda ve içinde Patipark’ın yer aldığı Patiyol da çok beğenildi.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder