Mustafa BakacakSahip çıkalım sahipsiz bırakmayalım
HABERİ PAYLAŞ

Sahip çıkalım sahipsiz bırakmayalım

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ‘Sahip çıkıyoruz, sahipsiz bırakmıyoruz’ projesiyle sokak hayvanlarını sahiplendirme seferberliği başlattı.

Sahip çıkalım sahipsiz bırakmayalım

Can dostlara yuva olmak isteyenler candostlar.balikesir.bel. tr internet sitesi üzerinden bu işlemi yapabilecek. Projenin lansmanında eşi Arbil Akın ile birlikte bir kedi ve bir köpek sahiplenen Başkan Akın, sokak hayvanı sahiplenmek isteyenlere mamadan veterinere kadar her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Gelin bu heyecana, bu sevgiye katılın” çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Sahip çıkalım sahipsiz bırakmayalım

MERSİN’DEN SÜRÜSÜNE BEREKET PROJESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hayvancılığa destek olmak amacıyla başlattığı ‘Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim’ projesi dördüncü yılını tamamladı. 25 koyun ya da keçi verilen ve yetiştiriciden üçüncü yıldan itibaren aynı sayıda hayvan alınıp yeni üreticilere dağıtılarak projenin sürekliliği sağlanıyor. Bugüne kadar 240 yetiştiriciye 6 bin küçükbaş hayvan verilen projenin beşinci yılında 60 yetiştiriciye 1500 hayvan dağıtılacak. Bunların tamamı üreticilere daha önce verilen hayvanların kuzuları alınarak karşılanacak.

Sahip çıkalım sahipsiz bırakmayalım

BAŞKAN FARKINDALIK İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Antalya’da Döşemealtı Belediyesi, çevre adına farkındalık yaratmak için örnek bir çalışmaya imza attı. Belediye Başkanı Menderes Dal, 75 belediye personeliyle birlikte ilçe merkezindeki ana ve ara arterlerde çöp topladı. Her 15 günde bir tekrarlanacak olan bu etkinlikle sokakların tertemiz hale geleceğine inanan Başkan Dal, ilçe sakinlerine şöyle seslendi: “Temiz ve sağlıklı bir çevre için bu çalışmaya katılabilirsiniz. Bu katkıdan çok memnun olacağız.”

Sahip çıkalım sahipsiz bırakmayalım

BABADAĞ’DA DUVARLAR TUVAL OLDU

Denizli’de Babadağ Belediyesi, üniversite öğrencileriyle birlikte Gündoğdu Mahallesi’nin bir sokağına rengarenk bir görünüm kazandırdı. Duvarların tuval olarak kullanıldığı projeye mahalle sakinleri de destek verdi. Evlerin duvarlarına rengarenk çiçek resimleri çizildi. Belediye Başkanı Murat Kumral, dayanışma ve birlikte çalışmanın güzel bir örneği sergilenen projenin diğer mahallelerde de hayata geçirileceğini açıkladı.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder