Pop Bizde - Kaan ÖlkerKonser adabı nerede?

HABERİ PAYLAŞ

Konser adabı nerede?

Melek Mosso, Simge derken şimdi de Murat Boz’un Diyarbakır’da verdiği konserde seyircinin biri elindeki çakmağı popçuya fırlattı. Çakmak, Boz’un göz hizasına geldi. Konser adabı diye bir şey var. Eğer bilmiyorsan gelme konsere! Sanatçıyı nasıl izleyeceğini, onunla nasıl eğleneceğini, söylediği şarkılarla keyif alacağını bilmiyorsan gelip ne onların, ne onu dinlemeye gelenlerin huzurunu boz! Bu arada yapılan saygısızlıkların bir şehre mal edilmesini de çok yanlış buluyorum. Kişi sorumludur yaptığı şeyden, şehir değil. İnşallah bu taşkınlıklar bir an önce son bulur.

Haberin Devamı

ALKIŞLAR HANDE’YE

Hande Yener’i o kadar takdir ediyorum ki! Bu kadar yoğun konser maratonunun arasında, kadın cinayetleri ve sokak hayvanları için verdiği mücadelenin önünde saygıyla eğiliyorum. O etliye sütlüye karışmayanlardan olmadı! Öfkesini, kızgınlığını hem sosyal medya hesabında hem konserlerinde bağıra bağıra söylüyor. Yetmiyor yürüyüşlere katılıyor. Bu ülkenin bir ferdi olarak gücünün yettiğince sesini çıkarmaya çalışıyor. Umarım bu cesaret tüm ünlülere bulaşır. Sayıları artar.

OYUNCULAR ALBÜMDE

Ünlü prodüktör Genco Arı, 25 Ekim’de ‘Prodüktör’ isimli albümünü dinleyicilerle buluşturacak. Albümde yok yok! Teoman, Göksel, Melek Mosso, Hande Yener gibi önemli isimler yer alırken; Cem Yılmaz, Büşra Pekin, Gonca Vuslateri gibi başarılı oyuncular da bu projeye destek verenler arasında. Albümde tüm şarkıların konsepti, tarzı birbirinden farklı ve ters köşeymiş. Heyecanla bekliyorum!

MİLYONLUK DÜGÜN

Yaptığı şarkılarla dinlenme rekorları kıran Reynmen, sevgilisi Emire Cansu ile geçtiğimiz hafta İtalya’da dünyaevine girmişti. Sadece çok yakın dostları ve ailelerinin katıldığı törende misafirlerin uçuşlarını ve konaklamalarını Reynmen karşılamış. Misafirlerini de öyle güzel ağırlamış ki anlata anlata bitiremiyorlar. Kesenin ağzını açan Reynmen’in düğün için yaklaşık 5 milyon TL harcadığı söyleniyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder