Pop Bizde - Kaan ÖlkerKonser hikayesi film oluyor

HABERİ PAYLAŞ

Konser hikayesi film oluyor

Haluk Levent’in, 2004 yılında Trakya’da gerçekleşen 12 saatlik rekor konser hikayesi beyaz perdeye taşınıyor. Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde hazırlanacak filmin yapımcılığını KEM Yapım üstlendi. Ön görüşmeleri başlayan projenin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Genellikle sanatçıların hayatlarının tamamı beyaz perdeye taşınırken, bu şekilde bir hikayeden yola çıkılarak ilerlenmesinin çok daha dikkat çekici olacağına inanıyorum.

ARTIK DURMALISIN!

Geçtiğimiz günlerde uçakta yaşadığı skandal ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın üst üste ifşa olan videoları gündemi oldukça meşgul etti. Devamında başka zamanlarda da yaşadığı problemlerin konuşulması üzerine dönüp şunu demek istiyorum: Artık dur Dilan! Biraz sakinleşmeli, biraz geriye çekilmeli. Çok iyi bir sesi ve müzik eğitimi olmasına rağmen müzik kariyerinde yaptığı hatalara da bu öfke kontrolsüzlüğünün sebep olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

ACI ELVEDA

kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Metin Arolat’ın, ‘Elveda’ şarkısı kısa sürede viral listelere girdi. Listede görünce şarkıyı, gözlerim doldu. Metin Arolat’ın dinlemeye değer çok güzel şarkıları vardır. Bundan böyle şarkılarına sarılacağız, çektiği klipleri izlerken onu sevgiyle anacağız.

YENİ İKİLİ

2000’li yıllarda yaptıkları müzikal ortaklıklar ile dinlenme rekorları kıran Demet Akalın ve Ersay Üner, bu sefer güçlerini sahnede birleştirmeye hazırlanıyorlar. Duyumlarıma göre büyük konser salonları ve açık hava tiyatrolarına da birlikte çıkacak olan ikili, ilk konserlerini ekimin ilk haftası İzmir’de Mumlu adlı mekanda verecekler. Demet Akalın ve Ersay Üner’in sahnesini merak ediyorum, gitmem gerek!

ARANAN KAN BULUNDU

Türkiye’de uzun süredir heyecanlandığım bir müzik yarışması yapılmıyordu. Müzik dünyasına bir heyecan gerekti. İmdadımıza Tolga Akış yetişti. 2000’li yıllarda hafızalarımıza kazınan Hepsi grubundan sonra bir kız grubu (girl band) hiç çıkmamıştı. Bu eksikliği tamamlamak için Akış, Big5 Türkiye isimli bir program formatıyla yayın hayatına giriş yaptı. Jüride Gülçin Ergül, Enes Abdulla ve Tolga Akış var. Programda çok yetenekli kızların olduğunu fark ettim. Bakalım bu süreç nereye gidecek, hep birlikte göreceğiz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder