Pop Bizde - Kaan ÖlkerMüziğe döndü
HABERİ PAYLAŞ

Müziğe döndü

Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanlığına adaylığını koymuş ve kazanamamıştı.

Müziğe döndü

Siyasette aradığını bulamayan Peker, müziğe döndü. Önümüzdeki günlerde yeni şarkısının klibi için kamera karşısına geçecek.

 Müziğe döndü

KENDİ BESTESİ

Cover projelerle öne çıkan Şevval Sam, bu sefer ters köşe bir hamle yaptı. Kendi yazıp bestelediği bir şarkıyı çıkarmaya karar verdi. Sam önümüzdeki günlerde stüdyoya girecek.

YİNE YENİDEN

‘Yakışıklı’ ile listelerde uzun süre zirvede kalan Simge ve KÖFN ikilisi, yeniden bir araya geldi. Yaz aylarında birlikte yeni bir şarkı yayınlayacak olan ikili, stüdyo kayıtlarını bitirdi.

Haberin Devamı

Müziğe döndü

BİRAZ DA SLOW

Ece Seçkin, hayranlarının yoğun isteği üzerine yeni yayınladığı ‘Lambalar’ şarkısının slow bir versiyonunu çıkarmaya karar verdi. Bu versiyon Asil Gök düzenlemesiyle yakında dinleyicilerle buluşacak

Müziğe döndü

ŞENLİKLİ FESTİVAL

Hep Yeni Kal ile Türk Pop ve alternatif müziğin en iyi isimleri 17 Mayıs Cuma günü Epifoni organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ta bir araya geliyor. Mabel Matiz, Mirkelam, Kristal Kit ve The Sisters’ın sahne alacağı organizasyon çok şenlikli geçecek. Star desen var, 90’lar desen var, DJ desen var. Ben haftaya cuma oradayım!

Müziğe döndü

DOĞA DOSTU ETKİNLİK

2017 senesinden bu yana düzenlenen doğa konseptli festival serisi Greenify 13 Eylül’de KüçükçiftlikPark’ta Epifoni organizasyonuyla gerçekleşecek. Greenify Festival, güncel müziğin dünyadaki en önemli topluluklarından ‘The Cinematic Orchestra’yı, kalıplara sığamayan deneysel indie müzik grubu ‘No Clear Mind’ı ve post-rock, elektronika tarzı ve akıldan çıkmayan sinematik melodileriyle ‘Electric Litany’yi ağırlayacak.

Müziğe döndü

KISA FİLMLER YARIŞTI

3. TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali 29 Nisan-4 Mayıs arası gerçekleşti. 121 ülkeden 3165 başvuru alan festivalde 13 film ödül kazandı. Festivalin Conrad İstanbul Bosphorus’ta düzenlenen galasını Hande Sarıoğlu sundu. Geceye Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürü Birol Güven başta olmak üzere sinema, televizyon ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Müziğe döndü

90’LAR ESİNTİSİ

Türk popunun en özgün seslerinden Ceren Gündoğdu son dönemde çıkardığı tekliler ve hız verdiği sahne çalışmalarıyla büyük bir atağa geçti. Artık her yerde karşıma çıkıyor. Yakaladığı şahane ivmeyi üreterek devam ettiren Gündoğdu bu yıl yayınlayacağı ikinci stüdyo albümünden yeni bir şarkı çıkardı: ‘Bi’ Daha Da Sevmicem’ Konuşma diliyle kaleme dökülen şarkı 90’lar Türkçe pop tınılarıyla süslü. Ceren “Bize yetersiz ve değersiz hissettiren hiçbir yerde durmayalım diye yazıldı bu şarkı” diyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder