Pop Bizde - Kaan ÖlkerStüdyoya girecekler
HABERİ PAYLAŞ

Stüdyoya girecekler

Demet Akalın, yakında yayınlanacak ‘D-Pop’ albümüne Tan Taşçı’dan aldığı slow şarkı için stüdyoya girecek. Tan Taşçı ile düet yapacak olan Akalın’ın şarkıyı eylülde yayınlaması bekleniyor.

Stüdyoya girecekler

ÇIKMADAN VİRAL OLDU

Başarılı rap yıldızı Sefo, henüz yayınlanmamış şarkısı ‘Kaçak Göçek’ ten kısa bir kesit paylaştı. Kısa sürede yoğun ilgi gören şarkı viral oldu. Sefo, şarkıyı eylülün ilk haftası yayınlayacak.

TARİHİ REKOR

Semicenk’in yeni yayınladığı ‘Geçiyor Zaman’ EP’si kısa sürede büyük rekor kırdı. Eş zamanlı olarak tüm dijital platformlarda zirveye yerleşen albümden tüm şarkılar listelerde yarışa dahil oldu.

Haberin Devamı

İLK HARBİYE HEYECANI

'Senden Güzeli Mi Var' ve 'Sana El Pençe Durmam' şarkılarıyla dijital platformlara damga vuran Emre Fel, 14 Eylül'de kariyerinin ilk Harbiye Açık Hava konserini vermeye hazırlanıyor. Emre Fel, ‘Naçar’ isimli yeni şarkısını ilk kez bu konserde canlı olarak seslendirecek.

RAKAMLARLA FESTİVAL

Ceza ve Tarkan'ın yedi şehri dolaşarak sevenlerinin karşısına çıktığı festival İzmir'de sona erdi. Türkiye'nin en büyük gezici festivali için 4200 kişi çalıştı. Ve 420.000 müziksever bu coşkuya ortak oldu. Tüm ekip toplamda 4.500 km yol kat etti. Dahası büyük starlar on binlerce gencin şehrine giderek onlara hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşattı.

RİTME KAPILDIK

Geçen hafta cumartesi İlhan Erşahin’i Bodrum'da izledim. Bodrum’un kültür sanat çehresini ciddi biçimde değiştiren bir kurum. Şapka çıkartıyorum. Brezilyalı eşi Fernanda ile New York’ta yaşayan ilhan Erşahin niçin caz müziğin en önemli isimlerinden biri olduğunu o gece bir kez daha kanıtladı. Şarkılarının hiçbirini bile bilmeseniz Erşahin ve orkestrası, ritmine kapılıp gideceğiniz güzellikte bir müzik yapıyor. O gece dinleyiciler arasında olan Zülfü Livaneli’yi bile ritim tutup oturduğu yerden minik danslar yaparken gördüm!

Stüdyoya girecekler

İSTANBUL’A GELİYORLAR

Eski Nightwish üyeleri Marko Hietala ve Tarja Turunen, ‘Living the Dream Together’ turnesi kapsamında 10 Nisan 2025'te İstanbul’da sahne alacak. Konser, Finlandiyalı ikilinin büyüleyici performanslarını bir kez daha hayranlarıyla buluşturacak.

Haberin Devamı

HAYDİ KIZLAR

Fenomen grup Blackpink’in üyelerinden Lisa, Grammy ödüllü Rosalía ile güçlerini birleştirdi. İkili ‘New Woman’ adlı bir single yayınladı. Max Martin ve Ilya yapımcılığında gerçekleşen bu iş birliği, Lisa’nın vokal yeteneklerini Rosalía’nın özgün tarzıyla birleştiriyor. Avangart sahnelerle dolu şarkının klibi Los Angeles’ta çekilmiş.

Stüdyoya girecekler

METALCİLERE MÜJDE

Sert müzik sevenlere bir müjde vereyim. Amerikan progresif metal sahnesinin dev ismi Symphony X, Avrupa turnesini İstanbul’da başlatıyor. Türkiye'de ilk kez sahne alacak olan grup, 30 Ağustos Cuma günü müzikseverlerle buluşuyor. Konserin açılışını ülkemizden Alkera grubu gerçekleştirecek.

SONBAHAR KONSERLERİ

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “Özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Sanatçı 1 Eylül'de Aksaray'da sahne alacak. Sonra sırasıyla, Bartın, Zonguldak, Çorlu, Alanya, Antalya, Diyarbakır, Urfa, Adana, Mersin, Bursa ve Giresun'da konser verecek.

Haberin Devamı

Stüdyoya girecekler

BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ

Rock müziğin efsanesi demenin yanlış olmayacağı grup Duman yeni bir şarkı yayınladı. Kayıtları 2 ayda tamamlanan, 16 şarkıdan oluşacak ve 11 yıl aradan sonra yayınlanacak olan yeni Duman albümü için sonbaharı bekleyeceğiz. 'Kufi' ve 'Nerde Benim Kafam' şarkılarını dinleyiciyle buluşturan Duman, bu kez 'İçimde Aşk Var' ile karşımızda. Şahane şarkı. Bence beklediğimize değdi!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder