Rauf TamerBunlar da var

HABERİ PAYLAŞ

Bunlar da var

Şehitler Tepesi hakkında Millet İttifakı’nın diğer partileri ne diyorlar acaba? Soruyorum, çünkü, Kılıçdaroğlu, kendi partisi adına değil, ittifak adına konuşmuş ve angaje olmuştur. İttifakın patronu mudur, yoksa sözcüsü müdür, o da ayrı bir meseledir de, asıl merak ettiğim, Şehitler Tepesi hakkında Meral Akşener’in ne düşündüğü, Kılıçdaroğlu’na katılıp katılmadığıdır.

Bir de öbür konu var. Bugün Meclis’te kapalı bir oturum yapılacak. İdlib Katliamı vesilesiyle... Katliamı kınayan bildiride sadece HDP’nin imzası yoktu. Peki bugünkü oturumda HDP’nin ne işi var? Üstelik orada devlet sırları konuşulacak. Bunların dışarı sızması suçtur. Öyleyse, bir soru daha sorayım:

Haberin Devamı

- HDP’nin orada ne işi var?

Perşembe günü Putin-Erdoğan görüşmesine kadar, rejim epey dayak yiyecek... Gidişata bakarak, Şam’ın ve Halep’in akıbetini görürse, Putin, doğru karar verir. Çünkü akıllı adamdır. Evdeki bulgurdan olmak istemez.

NOT: Yunanistan var ya... Nüfusunun hepsi polis olup sınırda nöbet tutsa, göçmen akınıyla yine de başa çıkamaz. Lastik botları insafsızca delip batırarak Ege Denizi’ne kaç mülteci gömebilir ki? Daha geride milyonlarcası var. Birleşmiş Milletler hâlâ uyuyor. Mültecileri Koruma Komitesi orada ne iş yapar?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder