Suna AkyıldızEşinin mirasını reddecek mi?
HABERİ PAYLAŞ

Eşinin mirasını reddecek mi?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak’ta uğradığı saldırı ile hayatını kaybetmişti. Eşi Ece Erken, hayatının en zor dönemini yaşıyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef. Her kafadan inanılmaz sesler çıkmaya başladı bile. Magazin programları şimdiden ikiye bölünmüş durumda. Bir taraf Ece Erken’i yerden yere vururken, diğer taraf ise Ece’nin yanında, ona destek olmaya çalışıyor.

Kulaktan kulağa dolaşan dedikodular ise inanılmaz. Ben bile duyduklarıma inanamaz oldum. Ece’nin en son gittiği Dubai tatilinde harcadığı paraya kadar. Acımasızca eleştirilirken, o kapılar arkasında çekilen acılar kimsenin umurunda bile değil maalesef. Ece’nin yakın arkadaşlarından duyduklarım ise acıdan perişan bir halde olduğu ve toparlanmasının uzun bir zaman alacağı yönünde. Ortak bir dostumuz “Ece’yi ilk kez böyle gördüm.

Haberin Devamı

Hiç kendinde değil. Herkes kızın tatillerde harcadığı paradan puldan bahsediyor. Ama Ece’nin yaşadığı acı o kadar büyük ki. Toparlanması çok zor. Para pul umurunda bile değil. Hatta Ece, Şafak’ın 40’ı çıkınca reddi miras yapmayı bile düşünüyor. Yıllarca çalıştı bu kız. Her şeyi var. Zaten Şafak ile Ece’nin evinde oturuyorlardı” dedi. Sonradan fikir değiştirir mi bilmem. Ama eğer böyle bir şey yaparsa da bu dedikoduculara iyi bir tokat atacağı kesin.

2 MİLYON ALMIŞ

Gökçe Bahadır’ı oyunculuğa başladığı ilk günden beri takip ederim. Müthiş yetenekli. Özellikle son dijital platformda oynadığı kulüp dizisindeki Mathilda rolüyle herkesi kendisine hayran bıraktı. Şimdi de bir mücevher firmasının yüzü oldu. Nihat Odabaşı’na da şahane fotoğraflar çektirdi. Gökçe Bahadır, firmadan 1 yıllık anlaşma karşılığı 2 milyon TL almış. Aşkta da işte de yıla şanslı başlayan Bahadır, 25 Şubat’ta müzisyen Emir Ersoy’la nikah masasına oturacak. 40 yaşındaki oyuncunun bundan sonraki planları arasında önce anne olmak varmış.

GÜZELCE İKNA ETMİŞ!

Sağ gösterip sol vurmak dedikleri bu olsa gerek. Hülya Avşar, aynı gün Tarabya’da muhabirlerle karşılaşıyor. Muhabirlerin “Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?” sorusuna “Din, dil, ırk fark etmez heyecanlandırsın yeter. 3-5 yaş küçük olur ama fazlası üzer. Instagram kullanan erkek bana göre değil” diyor. Sonrasında da soluğu kendisini Yeniköy’de bekleyen sevgilisi Cemal Güzelce’nin yanında alıyor.

Haberin Devamı

Aslında yaptığı açıklamayla da yaşadığı ilişkinin ilk sinyallerini vermiş oluyor. Tek farkla aralarında 3-5 değil, 11 yaş var. Hülya Avşar 58, Cemal Güzelce 47 yaşında. Küçük bir araştırma yaptım. İlişkileri başlayalı 2 ay olmuş. Cemal Güzelce’nin Hülya Avşar’ı ikna etmesi kolay olmamış. Hülya Avşar önce yaşa takılmış. Kız kardeşleri Helin ve Leyla’nın da kendisini cesaretlendirmesiyle arkadaşlıkları kısa süre sonra aşka dönüşmüş. Çift şu sıralar pek mutluymuş. Bu arada Hülya Avşar’ı en etkileyen özelliği ise sevgilisi Cemal Güzelce’nin Instagram’ının olmaması olmuş. Eeee boşuna söylememiş Hülya Avşar “İnstagram kullanan erkek bana göre değil” diye. Yani tam da kalbine göre olanı bulmuş.

KAYAHAN GÖRSE ÇOK KIZARDI

Kayahan’ın kızı Beste, ne yapsa olmadı, bir türlü dikiş tutmadı. Ne özel hayatında, ne de iş hayatında aradığı mutluluğu buldu! Hatırlıyorum sevgili Kayahan ölmeden önce de Beste’ye yanlış kararları yüzünden sık sık küserdi. Sonra Beste babasının gönlünü alır barışırlardı.

Haberin Devamı

Beste şimdi de dördüncü kez nikah masasına oturacağını açıklamıştı ki aniden ayrıldı. Hemen arkasından ilk eşi Tayfun Duygulu ile nişan fotoğraflarını paylaştı. Güzel bir projeye imza atacaklarını duyurdu. Projeyi olaysız bitirebilirler mi bilmem. Bildiğim tek şey rahmetli Kayahan, Tayfun Duygulu’yu hiç sevmezdi. Hatta bir seferinde tartışma sırasında Duygulu’ya bıçak bile çekti. Şimdi Beste’nin bu projesini duysa bir de üzerine kendi besteleriyle düet yapacaklarını öğrense eminim sinirden deliye dönerdi. Ah be Beste, ah be Beste!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder