Uğur Alkapar10. yıl albümü

HABERİ PAYLAŞ

10. yıl albümü

Söz yazarı, besteci ve yorumcu Fikri Karayel’i ‘Yol’ ve Deeperise ile yaptığı ‘Yağmur’ şarkılarından tanıyor olabilirsiniz. Bence hak ettiği ilgiyi göremeyen daha birçok şarkısı var. Dile kolay kariyerinin onuncu yılını tamamlayan Karayel yeni albümü ‘Ben Fikri Karayel’in ilk iki şarkısı ‘Konumuz Var’ ve ‘Uzaktan’ı yayınladı.

10. yıl albümü

Fikri Karayel

Fikri Karayel, tamamen canlı kaydedilen yeni projesinde hem kendi yorumladığı şarkıların yeni versiyonlarını hem de başka sanatçıların seslendirdiği eserlerinden 10’unu yepyeni düzenlemeleri ile bu albümde topladı. Albümün videoları da yine kayıt sırasında İsa Kurt yönetmenliğinde çekildi. Yeni şarkılar eylül ve ekimde yayınlanmaya devam edecek.

Haberin Devamı

10. yıl albümü

‘Ayna’nın prömiyeri 20 Eylül’de.

YENİ SEZONA HAZIR

Tiyatroyu daha geniş kitlelere ulaştırıp Türkiye’deki tiyatro üretimine katkı sağlamayı amaç edinen, 7 yıl boyunca 300’den fazla konuk oyunu sahnesinde ağırlayan, 35 oyun prodüksiyonunu hayata geçiren, 1 milyona yakın seyirciyi misafir eden, 30’dan fazla şehre turne düzenleyen, etkinlik programında müzik ve standup performanslarını eksik etmeyen DasDas, yeni sezona da hızlı giriyor. DasDas, 20 Eylül’de yeni oyunu ‘Ayna’nın prömiyeriyle tiyatro sezonunu açacak. Bir düğün davetiyle başlayan oyun içinde bir oyunun anlatıldığı ‘Ayna’nın kadrosunda Aytek Şayan, Barış Gönenen, Begüm Akkaya, Sarp Akkaya yer alıyor. Eylül ve ekim ayı programında ayrıca ‘Zengin Mutfağı’, ‘Joseph K.’, ‘Deli Bayramı’, ‘Titus Kompleks’ ve ‘Cyrano’ gibi kapalı gişe sahnelenen oyunlar var.

DANS PİSTİNDE HEYECAN

Sokak dansının her türünün sahneye taşındığı yarışmanın Türkiye Finaline sayılı günler kaldı. Bu yıl İzmir’de gerçekleşecek olan ve kazananı seyircinin belirlediği yarışmanın finalinde, Türkiye’nin en iyi dansçıları bir araya geliyor. İzleyiciler tarafından birinci seçilen isim, 9 Kasım’da Mumbai, Hindistan’da düzenlenecek 2024 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

10. yıl albümü

Gürcan Keltek

ÖDÜL KAZANDI

Dizilerimiz tüm dünyada ilgiyle izlenirken, sinemamız da uluslararası başarılara imza atıyor. Gürcan Keltek’in yönettiği ve bence yeni neslin en kaliteli oyuncularından biri olan Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünde yer aldığı ‘Yeni Şafak Solarken’ 77. Locarno Film Festivali’nde Boccolino d’Oro Eleştirmenler Ödülü’ne layık görüldü. İsviçre’de düzenlenen festival Avrupa’nın en eski ve saygın organizasyonlarından biri. Jüri filmin başarısını şu sözlerle gerekçelendirdi: “Gürcan Keltek, zamanımız hakkında unutulmaz bir eser ortaya koyuyor. Bu film, hâlâ insanlığa inananlar için mümkün bir yarın düşüncesine alan açıyor.” Gürcan Keltek’i bu başarısından ötürü tebrik ediyorum. Umarım gösterime girer ve sinemada izleme fırsatı buluruz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder