Uğur AlkaparAdele yağmuru

HABERİ PAYLAŞ

Adele yağmuru

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, Almanya Münih’te 2-31 Ağustos arası 10 konser veriyor. Biz de bu konserlerden geçen çarşamba yapılanı izleme fırsatı bulduk. Adele normalde cuma-cumartesileri sahne alıyor ama bu hafta cuma konserini Coldplay’in konseriyle çakıştığı için çarşambaya almıştı. Adele, 80 bin kişilik arenada dev ekranların desteğiyle her kalbe dokunmasını biliyor. Dumanlar içinde sahnenin zemininden yükselerek çıktığında “Yaşasın” dedik çünkü bu dev alanda ilk göründüğü yer tam önümüzdeydi. Tabii ki ‘Hello’ şarkısıyla başladı. Karizması ve sesiyle anında seyirciyi avucunun içine aldı.

Haberin Devamı

Adele yağmuru

ÇOK ISLANDIK AMA…

‘Chasing Pavements’, ‘Skyfall’, ‘Someone Like You’ gibi şarkıları 80 bin kişi tek bir ağızdan söyledi. Karşımızdaki dev ekranlar için tasarlanmış görüntüler Adele’in sesiyle birleşince ömür boyu unutamayacağımız bir deneyim yaşadık. İç çamaşırımıza kadar ıslanmamızın da bu konseri daha da unutulmaz yaptığı muhakkak! Adele bu konserlerin ardından bir süre sahneye ara verecek. Artık şarkı mı yazar, stüdyoya girip albüm mü yapar göreceğiz. Yeni şarkılar gelene dek elimizdekiler de hayatlarımızın fon müziği olmaya devam edecek.

Adele yağmuru

SPOR AYAKKABILARINI GİYDİ

Yalnız o güzelim saçı ve Armani elbisesi dakikalar içinde sırılsıklam oldu. Konserden 15 dakika önce başlayan yağmur hiç durmadı. Ancak sonuna doğru kesildi. Adele “Bu gece siz ıslanacaksanız, ben de ıslanacağım” dedi ve sözünü tuttu. Tabii yağmur altında şarkılarını söyleyince seyirci daha da coşkuyla katıldı Adele’e. Fakat topuklularla ayakları donunca spor ayakkabılarını giydi.

Adele yağmuru

43 MİLYON DOLARLIK SAHNE

Münih’in sanayi bölgesinde yer alan Messe München şehirden biraz uzakta. Ama böyle dev ve geçici bir konser alanı herhalde başka bir yere kurulamazdı. Bu konser arenası sırf Adele için tasarlandı. On binlerce sandalye taşındı, tribün ve sahne sıfırdan inşa edildi. 80 bin seyirci kapasiteli alanın yanına Adele World denilen ve konukların yeme içme ihtiyaçlarını karşılayacak bölümler eklendi. Ama en etkileyicisi 30 metre yüksekliğinde ve 220 metre uzunluğundaki sahneydi. Bu sahneyi oluşturan LED ekranlarda akıl almaz güzellikte görüntüler izledik. Konseri organize eden firma bu ekranların başka işlerde de kullanılacağını bu nedenle çevreye zarar vermediğini söylüyor. Bu arada bilet fiyatları 65 Euro ile 420 Euro arası değişiyor ve 10 gecenin tümü de sold out. Yani seri tamamlandığında Adele’i 800 bin kişi izlemiş olacak.

Haberin Devamı

KAŞ’TA CAZ

Cazın büyüleyici ritimleri bir kez daha Kaş’ın ılık rüzgarlarına karışıyor. Kaş Caz Festivali bu yıl 23-24-25 Ağustos tarihlerinde Kaş’ta, 6. kez müzikseverlerle buluşuyor. Sanatçıların cazın etrafında birleşeceği deneysel ve yeniliğe açık sahne performanslarıyla, 3 gün boyunca sürecek olan muhteşem bir müzikal yolculuğa hazır mısınız? Festival programında Kalben, Birsen Tezer, No Land ve Fatih Erkoç gibi isimler var.

HABİTAT PARKI’NDA FESTİVAL

Şişli Belediyesi’nin düzenlediği Habitat Live Müzik Festivali, 12 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında, Şişli Habitat Parkı’nda yapılacak. Festivalde Nazan Öncel, Kaan Tangöze, Bülent Ortaçgil gibi önemli isimlerin yanı sıra yabancı gruplar da sahne alacak. Candombe’den, Caz’a, Fado’dan Reggae’ye dünyanın farklı müziklerini İstanbullu müzikseverlerle paylaşacaklar.

Haberin Devamı

LONDRA YOLCUSU

Melike Şahin, İngiltere’nin en köklü festivallerinden biri olan Londra Caz Festivali’nde sahne almaya hazırlanıyor. Şarkıcı, söz yazarı ve besteci olan Şahin, 24 Kasım’da caz severlerle buluşacak. Birleşik Krallık’taki ilk konserini verecek. Arabeskpop tarzında şarkılar söyleyen Şahin’in caz festivali için hazırladığı repertuvar merakla bekleniyor.

O BİR SÜPER KAHRAMAN!

Verdiği uzun aranın ardından mesleğine geri dönen Özgü Namal, ev bakım ürünleri markasının yeni yüzü oldu. 2 yıllık bir iş birliği anlaşmasına imza attı. Yarattığı karakterlerle kadınlara ilham olan oyuncu, reklam filminde bir süper kahramanı canlandırıyor. Şahane bir süper kahraman kostümü giyen Özgü Namal’a bence bu tarz çok yakışmış. Zaten Özgü Namal ve tüm anneler benim gözümde birer süper kahraman.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder