Uğur AlkaparAvrupa'ya açıldılar
HABERİ PAYLAŞ

Avrupa'ya açıldılar

1989’da Berlin’de kurulan Avrupa Film Akademisi’nin amacı oyuncu, yönetmen, senarist gibi sinema sektörü çalışanlarından oluşan 4.600 üyesine destek olmak.

Avrupaya açıldılar

Cate Blanchett - Juliette Binoche

Ayrıca seyirciyi Avrupa sineması konusunda eğitmek. Başkanlığını Fransız yıldız Juliette Binoche’un yaptığı bu saygın kurum 700 kişiyi daha üyeliğe kabul etti.

Avrupaya açıldılar

Saadet Işıl Aksoy - Selahattin Paşalı

MÜTHİŞ BAŞARI

Yeni üyelerin en ünlüsü Avustralyalı Cate Blanchett. Türkiye’den de 20 kişi var listede. 2 tanesi de çok ünlü oyuncularımız. Saadet Işıl Aksoy ve Selahattin Paşalı. Artık onlar da kurumun verdiği Avrupa Film Ödülleri’nde oy kullanacaklar. Bu müthiş başarıyı tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

Avrupaya açıldılar

GENÇLERİN SEÇİMİ

Spotify’ın Isabel LaRosa’yı 2024’te ‘İzlenmesi Gereken Yükselen Pop Sanatçılarından’ biri olarak seçmesi bir sürpriz değil. Dünya çapında günlük iki milyondan fazla dinlenmeye sahip 19 yaşındaki Küba asıllı Amerikalı şarkıcı/söz yazarı bizde de çok popüler. 29 Mart’ta yayınlanan son single’ı ‘Favorite’ ülkemizde kısa sürede rekor kırdı. Gençler ne dinliyor merak ediyorsanız Isabel’i bir dinleyin.

Avrupaya açıldılar

ŞEHRİNİZE GELİYOR

9 Haziran’da Beşiktaş’ta dev bir stadyum konseri verecek olan Yıldız Tilbe, ardından yaz turnesine çıkıyor. Şarkıcı 13 Haziran’da Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda, 16 Haziran ve 4 Temmuz ‘da Bodrum Antik Tiyatro’da, 20 Haziran’da İzmir Bornova Aşık Veysel Açıkhava Tiyatrosu’nda, 28 Haziran’da Çeşme’de 11 Ağustos’ta Marmaris Amfi Tiyatro’da, 18 Ağustos Balıkesir Altınoluk Amfi Tiyatro’da ve 22 Ağustos gecesi Antalya Açıkhava’da sahnede olacak. Biletler Bubilet’ten alınabilir.

Avrupaya açıldılar

Senfonik Sandal

Mustafa Sandal Events Across Turkey organizasyon şirketinin bir kült haline gelen An Epic Symphony projesiyle senfonik konserler vermeye hazırlanıyor. Sandal, Tuluğ Tırpan ve Özgür Sevinç yönetimindeki Night Flight Symphony orkestrası ve korosuyla büyük şehirleri dolaşacak. 27 Temmuz’da Antalya, 2 Ağustos’ta Bursa, 26 Ağustos’ta İstanbul, 5-7 Eylül’de İzmir ve 25 Eylül’de Ankara’da konser verecek. Biletler sadece Bubilet’te.

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder