Uğur AlkaparBizden biri
HABERİ PAYLAŞ

Bizden biri

Çok heyecanlıyım çünkü Ricky Martin bir kez daha Türkiye’ye geliyor. 31 Temmuz’da Antalya’da sahneye çıkacak olan Ricky Martin bize dünya standartlarında bir şov izletecek.

Bizden biri

Biz Türklerin bu dünya starıyla da ilginç bir ilişkisi var. Geldiği her seferinde konser alanlarını doldurduk, biletleri yok sattı. Ricky o kadar bizden biri ki dönemin popüler ismi Hülya Avşar’ın televizyon programına bile konuk olmuştu. Avşar da kendisine kibar bir sarkıntılıkta bulunmuştu! Ve hepimizin çok hoşuna gitmişti. Konuyu buradan Hülya Avşar’ın Meryem Uzerli’ye “Seninle neden evlenmediler?” diye sormasına bağlayacağım. İşte Hülya Avşar kendisini hâlâ 1998’de sanıyor. O soruyu 1998’de sorsa bu kadar büyümezdi olay. Bugün nasıl Ricky Martin’in poposuna dokunamazsa, o soruyu da sormasına imkan olmamalı. Devir değişti Hülya Hanım. Sizi de 2024’e bekliyoruz.

Haberin Devamı

 Bizden biri

BİRBİRİMİZ İÇİN

Ülkemizin ilk Michelin yıldızlı şeflerinden ve halihazırda tek kadın Michelin yıldızlı şefimiz Pınar Taşdemir şahane bir işe imza attı. Eğlence markası “Kiminle çalışmak istersin?” diye sordu ve o daha önce de birlikte çalıştığı Aytekin Alp’i seçti. İkili geçen salı Polonezköy’deki bir mekanda, 65 kişiye şahane bir yemek verdi. “Birbirimiz için” konseptli bu yemek, dayanışmanın, birlikte çalışmanın önemine vurgu yapmak amacını taşıyordu. Pınar’ı Michelin yıldızı almadan önce de tanıyordum. Genç şefler onun mutfağında çalışmak için can atarlardı hep. Bu durum hâlâ değişmedi. Bu arada menüdeki her yemek birbirinden güzeldi!

DEV İSİMLER

2-18 Ağustos tarihleri arasında Yenikapı’da gerçekleşecek olan İstanbul Festivali’nde sahne alacak isimler netleşti. Geçtiğimiz yıl 800 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan festivalde, milyonlarca müziksever 17 gün boyunca yerli-yabancı 30’u aşkın sanatçıyla buluşacak. Dünyaca ünlü DJ Tiesto, 8 Ağustos’ta 12 yıl aranın ardından sevenleriyle bir araya gelecek. 4 Ağustos gecesinin dünyaca ünlü DJ konuğu ise, Hande Yener ile aynı sahneyi paylaşacak olan ‘Lost Frequencies’ olacak. İkilinin bir sürprizi var! Müziğin dahi çocuğu Jason Derulo da 12 Ağustos akşamı danslarıyla nabzımızı yükseltecek.

Haberin Devamı

Bizden biri

KAŞ’TA CAZ

Kaş Caz Festivali bu yıl 23-24-25 Ağustos tarihlerinde Kaş’da, 6. kez müzikseverlerle buluşuyor! 3 gün boyunca sürecek olan festivalin açılışını Kalben yapacak. İkinci gün multi-enstrümantalist Deniz Mahir Kartal’ın solo performansı ile başlayacak. 3. ve son gün festivalin kapanışı, caz müziğinin en önemli isimlerinden İlhan Erşahin’le gerçekleşecek. Ayrıca birçok sanatçının performanslarını izlemek mümkün olacak.

AŞK ŞARKISI

Selin hayranlığımı her fırsatta dile getiriyorum. Hem Türkçe hem de İngilizce şarkılarıyla bence son dönemin en güçlü star adayı kendisi. Selin diğer yeni nesil bir müzisyen olan Canozan ile güçlerini birleştirdi. Sözlerini birlikte yazdıkları, müziğini Emirhan Özer’in yaptığı ‘Seni Gördüğüm An’ isimli bir şarkı çıkardılar. Selin bu şarkı için “Seni Gördüğüm An’ tamamen bir aşk şarkısı. Yani aşk şarkısı yazmak bu zamana kadar hiç ilgimi çeken bir konu değildi. Sanırım yaşım büyüdükçe, bu hisleri hissettikçe, biraz daha anlatmayı sevmeye başladım. Aşk, özlem, hüzün, gibi hislerimi deşifre etmek amacıyla yazdığımı söyleyebilirim” dedi.

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder